Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροσωρινος λογαριαμος απο τα Windows 8
ANESTI V ρώτησε πριν 10 έτη

Καλημερα Αγγελε, εχω ενα θεμα, ξαφνικα τα Windows8 εχουνε δημιουργησει εναν προσωρινο λογαριασμο χρηστη δεν ξερω πως να το πω απο μονα τους και εκει αποθηκευουν οτι εργασια και αν κανω,και καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη ξεκιναει απο προηγουμενη κατασταση, δηλαδη ειναι σαν να κανει επαναφορα συστηματος απο μονο του χωρις να το κανω εγω, ακι το τονιζω οτι ξεκινησε ξαφνικα απο μονο του και αυτο συνεχηζει να συμβαινει καθε μερα οτι και αν κανω (εργασιες κτλ) δεν μενει τιποτα αλλα αποθηκευετε εκει.
Τι μπορω να κανω για να μην ξαναγινει αυτο ;;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Έτσι όπως το περιγράφεις, πιθανώς έχει γίνει κάποιο corruption στο προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη, και αδυνατεί να αποθηκεύσει αλλαγές.

Για δοκίμασε αυτό, είναι για τα Windows 7 αλλά μπορεί να λειτουργεί και στα 8.

ANESTI V απάντησε πριν 10 έτη

Αγγελε μολις ανοιγω τον υπολογιστη μου μου λεει οτι ολες η εργασιες θα αποθηκευτουν σε αυτο το προσωρινο προφιλ που το τονιζω δημιουργηθηκε απο μονο του, στο αρθρο που μου ειπες κανει λογο για κατεστραμενο προφιλ αλλα εμενα δεν μου βγαζει τετοιο μηνημα , λες να ειναι αυτο και απλα δεν βγαζει το συγκεκριμενο μηνημα;;;
Σε μια αναζητηση που εκανα βρηκα αυτο εδω "

http://support.microsoft.com/kb/947242/el"

αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δοκίμασε και αυτό, είναι πιθανό να σε βοηθήσει. Όπως και νά 'χει, κάτι έχει πάθει το βασικό προφίλ και δεν μπορεί να φορτωθεί.

Αφού επαναφέρεις το λογαριασμό σου, κάνε έναν έλεγχο στο σκληρό σου δίσκο με αυτό τον οδηγό, είναι πιθανό να έχει πρόβλημα και γι' αυτό να δημιουργήθηκε πρόβλημα και στο κανονικό σου προφίλ.

ANESTI V απάντησε πριν 10 έτη

Δηλαδη να δοκιμασω και αυτο που βρηκα στο ιντερνετ, μου φενεται λιγο δυσκολο και "επικινδυνο " διοτι εχει να κανει με το μητρωο και το φοβαμαι (δεν εχω και πολυ καλες γνωσεις)
Ετρεξα το crystal disk και μου εβγαλε κιτρινο χρωμα στο " Τομεις σε Εκκρεμοτητα" και την θερμοκρασια στους 45 βαθμους

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Μην ανησυχείς για το μητρώο. Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες, δεν θα έχεις πρόβλημα. Στο κάτω κάτω, είναι από την ίδια τη Microsoft, όχι από κανένα περίεργο site.