Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠροτεινόμενη μητρική για Ryzen τρίτης γενιάς
Φιλιππος Παπαλεξοπουλος ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη πιο budget μητρική είμαι ανάμεσα στην ASRock B450 Steel legend και την MSI B450 Tomahawk θα αγοράσω επίσης τον ryzen 5 3600 έχω την AMD Radeon R9 290 (υλοποίηση της Asus) δεν με πειράζει το μέγεθος της μητρικής (ΑTX ή mAtx) ξέρω ότι προφανώς η msi θα έχει καλύτερα VRM και λοιπά πράγματα να μην ειναι όμως υπερβολικές οι θερμοκρασίες της ASRock αλλά θέλω να έχω το XFR και το precision boost ανοιχτό για αυτόματο ή manual overclocking στον επεξεργαστή και ίσως ένα ελαφρύ overclock στην gpu.... Ποια να αγοράσω κατά την γνώμη σας; Θέλω ένα όσο πιο budget σύστημα γίνεται αλλά και να αντέξει στον χρόνο διοτι θέλω να αναβαθμιστώ από την ASRock A320M pro4 που επίσης είναι πολύ καλή και δεν έχω κανένα θεμα.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Φίλιππε, κοίτα και οι δύο είναι πολύ καλές.. νομίζω όμως ότι η MSI υπερτερεί λίγο παραπάνω..ρίξε μία ματιά και εδώ.

Φιλιππος Παπαλεξοπουλος απάντησε πριν 5 έτη

Χμμ... Είδα σε βίντεο ότι με ryzen 7 2700X με 4.3ghz oc τα VRM της μητρικής της ASRock πιάνουν 97 βαθμούς... Εγώ θα έχω παρόμοιο θέμα με ryzen 5 3600? Όποτε να πάω για ASRock?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Είναι φρέσκοι επεξεργαστές συνεπώς δεν γνωρίζω να σου πω..εάν έχεις αμφιβολίες πήγαινε στην άλλη..

Φιλιππος Παπαλεξοπουλος απάντησε πριν 5 έτη

Μάλιστα ευχαριστω