Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβληματα εγκατάστασης μετα το format
Ευαγγελία Μ ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα,

πραγματοποίησα σύμφωνα με τους οδηγους σας format σε pc με χρήση usb το οποίο ειχε προεγκατεστημένα τα windows 7 premium. Εγκαθιστώντας τα windows 7 professional SP1 COEM σύμφωνα με το βήμα "4.1 Κατέβασμα Windows 7 με προεγκατεστημένο κλειδί προϊόντος (OEM)" μετά το format δεν εμφανίστηκε το παράθυρο επιλογής του λειτουργικού συστήματος που επιθυμούσα. Έπειτα, έκανα επαναφορά τον drivers και συνέχισα με το βήμα για την εγκατάσταση του κλειδίου των windows. Εγκαθιστώντας το πρόγραμμα .net framework 4 κολλούσε και εμφάνιζε μήνυμα σφάλματος εγκατάστασης.

Επίσης, τα windows δεν εμφανίζονται πλήρως στην οθόνη μου και προσπάθησα να διαμορφώσω την ανάλυση απο τον πίνακα ελένχου αλλα δέν βελτιώθηκε, εξακολουθώντας να εμφανιίζονται σαν μικρό πλαισιο. Στην προσπάθεια να εγκαταστήσω κάπιο πρόγραμμα όπως skype κ.τ.λ μου παρουσιάζε μήνυμα σφάλματος. Τί λάθη κάνω? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Ευαγγελία!!!

Αν κατεβάσεις τους driver της κάρτας γραφικών σου χειροκίνητα, μετά έχεις πάλι το ίδιο θέμα;

Ευαγγελία Μ απάντησε πριν 7 έτη

υπάρχει περίπτωση επειδή πλέον δεν ειναι τα premium αλλά τα proffesional να μην μου αναγνωρίζει όλους τους drivers, και να μου δημιουργεί ολα αυτά τα προβλήματα? για ποίο λόγο δεν μου εμφάνισε το παράθυρο επιλογής λειτουργικου ετσι ώστε να επιλέξω τα premium όπως έλεγε και στον οδηγό? μπορώ να το επαναλάβω ετσι ώστε να εχω παλι premium?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Οι driver είναι οι ίδιοι ανεξέρτητα την έκδοση των Windows 7. Αν έχεις τη δυνατότητα, κάνε άλλη μία φορά τη διαδκασία. Μπορεί να έκανες κάποιο λάθος την πρώτη φορά.

Αν έχεις πάλι πρόβλημα, πες μου να ψάξουμε την αιτία.

Ευαγγελία Μ απάντησε πριν 7 έτη

θα προσπαθησώ, ευχαριστώ πολύ :)