Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠρόβλημα ήχου στον υπολογιστή
DocFilm ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα παιδια. Παρατηρησα οτι την τελευταια βδομαδα καποια βιντεο αλλοτε παιζουν στον υπολογιστη μου με ηχο και αλλοτε οχι ... Πως γινεται ενα βιντεο το οποιο δεν επαιζε ηχο την προηγουμενη μερα η βδομαδα να παιζει σημερα και ενα αλλο βιντεο που επαιζε προ ημερων να μην εχει σημερα ηχο?
Εχω κανει ολα ta windows update και οσα drivers μπορεσα να δω σχετικα και τους player στο pc mou. Γενικα ο υπολογιστης ειναι καλος, 4 χρονων μαξ και δεν βιωνω αλλες απωλειες ηχου εν ωρα ταινιας η παιχνιδιου η σερφαρισματος... Μονο οταν παω στη βιβλιοθηκη μου να παιξω ενα βιντεο. Οποτε δεν ξερω αν συμβαινει κατι με καρτα ηχου η κατι αλλο... Εχετε συναντησει κατι παρομοιο?
Ευχαριστω. 

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζει σε όλα τα πολυμέσα (τοπικά αρχεία, διάφορες σελίδες κλπ) ή αποκλειστικά σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση;

DocFilm απάντησε πριν 4 έτη

Μονο στα βιντεο στον υπολογιστη μου. Οχι στο διαδικτυο. Αλλα ειναι καινουρια βιντεο με καλο κινητο βγαλμενα που παντα επαιζαν σε ηχο. τωρα καποιες φορες οχι στο ακυρο. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αυτό γίνεται με όλους τους player ή μόνο με κάποιον συγκεκριμένο; 

DocFilm απάντησε πριν 4 έτη

Ναι γίνεται και με bsκαι vlc. Ακόμη και στο davinchi resolve οταν τα βαζω τίποτα... 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αρκετά περίεργο πρόβλημα. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers ήχου της μητρικής σου, καθώς και τους drivers γραφικών. 

DocFilm απάντησε πριν 4 έτη

Τελικα Γιωργο δεν εγινε τιποτα... Εβγαλα και εβαλα ολα τα drivers τιποτα.... Αλλα δοκιμασα και κατι αλλο. πηρα τα βιντεο σε στικακι μου και τα επαιξα σε υπολογιστη αλλου. τιποτα παλι. Οποτε μηπως υπαρχει περιπτωση το προγραμμα Davinci resolve 16 να πειραξε για καποιο λογο μονιμως τον ηχο καποιων βιντεο μου οταν τα πρωτο εβαλα στο προγραμμα? Εγω δεν εκανα τπτ αλλα... Τι λετε? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν όλα τα αρχεία με τα οποία είχες πρόβλημα επεξεργάστηκαν με το Davinci, τότε υπάρχει πιθανότητα. Αν όχι, τότε δεν βλέπω κάποια σύνδεση.