Γιώργος Ατματζίδης ρώτησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα. Έχω 2 monitor συνδεδεμένα στον υπολογιστή μου και τα έχω 1920x1080. Ξαφνικά το ένα απο τα δύο άλλαξε στην ανάλυση του 1280x1024 και ενώ έχω την επιλογή για να το βάλω πάλι σε 1920x1080, δεν έχει την ανάλυση του 1920x1080(το πλάτος της ανάλυσης είναι σωστό, αλλά το ύψος δεν ειναι 1080 και είναι λιγότερο). Έχω ήδη ενημερώσει τους drivers της κάρτας γραφικών και τα windows update. Τι άλλο να δοκιμάσω?

5 Απαντήσεις

Γιώργος Ατματζίδης απάντησε πριν 10 μήνες

Σας στέλνω τη φωτογραφία για να καταλάβετε ακριβώς τι εννόω.
https://imgur.com/a/CMsaDpv

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο, και το άλλο monitor είναι το ίδιο? Ίσως να απεγκαταστήσεις τον driver της κάρτας γραφικών και να τον εγκαταστήσεις ξανά.

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 10 μήνες

Τι καλώδιο χρησιμοποιείς για την προβληματική οθόνη; Εμένα μου είχε συμβεί το ίδιο (αλλα είχα μόνο μια οθόνη) και τελικά εφτεγε η υποδοχή HDMI της οθόνης. Αν χρησιμοποιείς διαφορετικά καλώδια (π.χ. στη 1 HDMI και στην άλλη DISPLAY PORT) δοκίμασε να αντιστρέψεις τα καλώδια αν το επιτρέπουν οι οθόνες (στο προηγούμενο παράδειγμα να συνδέσεις αυτή με το HDMI με DISPLAY PORT και αυτή με to DISPLAY PORT με HDM)I. Αν έιτουργεισει, άστο έτσι.

Γιώργος Ατματζίδης απάντησε πριν 10 μήνες

Είχα δοκιμάσει διάφορα πράγματα και δεν είχε φτιάξει. Τώρα μόλις άνοιξα τον υπολογιστή είναι κομπλέ. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 10 μήνες

Παρακαλώ.