Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠρόβλημα εγκατάστασης office μετά από αγορά κλειδιού από Godeal24
Manos Kougietakis ρώτησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά σας, αγόρασα από το Godeal24 το Microsoft Office 2021 Professional Plus - 1PC μου έστειλαν μέιλ εικόνα 9 με τα σχετικά σύνδεσμο για να κατεβάσω την εφαρμογή και το κλειδί του προϊόντος αφού κατέβασα εγκατέστησα το ProPlus2021Retail.img disk με διπλό κλικ δεν εμφανίζεται πουθενά στα προγράμματα οτιδήποτε σχετικό με office εικόνα 1 κατέβασα ξανά 4-5 φορές το img disk μήπως είχε πρόβλημα το αρχείο και έκανα εγκατάσταση 8-10 φορές ξανά και ξανά και επιδιορθώσεις του προγράμματος με πλήρη απεγκατάσταση και καθαρισμό των υπολειμμάτων του προγράμματος το οποίο μου το εμφανίζει στο Your Uninstaller Pro εικόνα 2 αλλά ποτέ στα All apps των Win ... έστειλα σχετικό μέιλ στο service@godeal24.com και μου απάντησαν με το μνμ στην εικόνα 3 κάτι το οποίο φυσικά έκανα και εδώ και μέρες δεν έχω βρει άκρη, παραθέτω και εικόνα 4 με χαρακτηριστικά του λάπτοπ μου και 5 με το αρχείο που κατέβασα.   ευχαριστώ.
\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα, πολύ περίεργο αυτό που αναφέρεις. Τα αρχεία τα οποία σχετίζονται με το office δεν ανοίγουν καθόλου μετά την εγκατάσταση? Επίσης, δοκίμασε να το κατεβάσεις και από εδώ.

Manos Kougietakis απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση, λοιπόν έστειλα ένα excel από πρόγραμμα εργασίας της δουλειάς μου και με διπλό κλικ μου άνοιξε αυτό στην εικ. 10 και ψάχνωντας βρήκα αυτό στην εικ. 11 που αναφέρει Microsoft Office Professional Plus 2021  αλλά στα apps δεν υπάρχει το Office πουθενά ούτε όταν κάνω αναζήτηση  ?????  κουφό τελείως  ....  και βασικά τα windows 11 που ήρθα πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους τώρα που αγόρασα το Asus Rog strix με ξενερώσανε μου την σπάνε δεν μου αρέσουν καθόλου με τα 10 ήμουν μια χαρά τόσο καιρό.
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Μα δεν μπορεί να μην εμφανίζονται, ούτε σαν μεμονωμένες εφαρμογές, πχ. word, Excel στην αναζήτηση? Όσον αφορά τα Windows..είναι θέμα συνήθειας..

Manos Kougietakis απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση, πράγματι ναι σαν Excel  Word σκόρπια ναι εμφανίζονται εγώ περίμενα να τα δω συγκεντρωμένα πχ σε ένα φάκελο με την ονομασία Office 2021 Professional Plus μάλλον αυτό φταίει, νόμιζα ότι αυτά είναι από το Office 365 demo που ήταν προ-εγκατεστημένο στο λάπτοπ και ζήταγε ενεργοποίηση επί πληρωμή.
Μήπως αν δοκιμάσω να τα εγκαταστήσω από το λίνκ που μου έβαλες εσύ πιο πάνω μου τα εμφανίζει με πιο ορθόδοξο τρόπο δλδ συγκεντρωμένα και όχι σκόρπια ?
Ευχαριστώ πολύ

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Όχι δεν θα αλλάξει κάτι...μπορείς να τα μαζέψεις εσύ ο ίδιος σε ένα φάκελο για να τα έχεις οργανωμένα..