Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα εγκαταστασης Windows 7
Giorgos George ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Έχω ενα πρόβλημα με την εγκατάσταση των windows 7, ενω ξεκινάει την φόρτωση απο το USB, διαλέγω την γλώσσα --> εμφανίζεται το μεγάλο κουμπι της Εγκατάστασης. το παταω και μου βγαζει αυτο:

αφου πατήσω το ΟΚ, επιλεγω την αναζήτηση και βγαινει αυτο:

Τι μπορώ να κάνω? Θεωρώ πως μαλλον ειναι κατι απο το BIOS. η μητρική ειναι: ASUS PRIME Z270-P RETAIL http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-prime-z270-pretail-p-PER.524521

4 Απαντήσεις

Xaris Boo απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιώργο.

Τι επεξεργαστή φοράς?

Ο κατασκευαστής της μητρικής σου λέει πως υποστηρίζει τα Win7 μόνο για επεξεργαστές 6ης γενιάς.

http://imgur.com/a/FSEns

Giorgos George απάντησε πριν 7 έτη

ο επεξεργαστης ειναι: INTEL CORE I3-6100 3.70GHZ LGA1151 http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i3-6100-370ghz-lga1151-box-p-PER.558503 . Πριν λιγο βρήκα μια αλλη εκδοση των windows 7 ultimate x64 , εγινε η εγκατασταση κανονικα (πέρασε απο αυτο το στάδιο) αλλα δεν μπορώ να συνδεθω στο internet, δεν διαβαζει εξωτερικο σκληρο και μου βγαζει οτι λειπει το προγραμμα οδηγησης PCi . Παω να βαλω το CD driver της μητρικης και δεν μου το διαβαζει. Το CD γραφει support windows 10. Πρεπει να βαλω αναγκαστικα τα 10?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπες στο site του κατασκευαστή της μητρικής και δες αν διαθέτει drivers για τα Windows 7.

Αν δεν υπάρχουν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, καθώς ο υπολογιστής δεν συνδέεται στο δίκτυο για να τους βρει αυτόματα (αν υπάρχουν κάποιοι συμβατοί).

Giorgos George απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχουν φιλε μου κανονικα, τα κατεβασα απο αλλον υπολογιστη αλλα ουτε απο στικακι διαβαζει ουτε μπαινει στο ιντερνετ να τα κατεβασω απευθειας....θα βαλω τα 10 και βλεπουμε....Σε ευχαριστω πολυ παντως!!!