Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα εύρεσης αρχείου SDK Manager
Θάνος Μαρκούλης ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα! Προσπάθησα να βρω το αρχείο SDK Manager αφού εγκατέστησα τα απαραίτητα προγράμματα στον υπολογιστή μου. Δυστυχώς δεν κατάφερα να αυτό καθώς και το αρχείο AVD Manager στο ανάλογο υποφάκελο σύμφωνα με τις υποδείξεις σας. Όλα τα υπόλοιπα αρχεία εμφανίζονται κανονικά σε αυτόν τον υποφάκελο.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Θάνο και συγνώμη για την καθυστέρηση.
Αν εννοείς τον ADB installer, διατίθεται κανονικά η λήψη του και λογικά θα λειτουργούν οι εντολές που αναφέρουμε στον οδηγό.
Αν εννοείς τη δοκιμή του ADB, αυτή η διαδικασία έχει αλλάξει με τις ενημερώσεις των Windows και γίνεται μέσα από το powershell. Μέσα σε αυτόν τον φάκελο που αναφέρουμε, σε έναν κενό χώρο, κρατάμε πατημένο το Shift και κάνουμε δεξί κλικ.
Αν εννοείς κάποια δυσλειτουργία με τον sdk manager μπορείς να παρακάμψεις όλα αυτά τα βήματα της λήψης και χρήσης του sdk manager και να υλοποιήσεις το τέταρτο βήμα “Δοκιμή του ADB” (που θα έκανες με τον SDK απευθείας μέσα από το 5ο βήμα με το Fastboot ADB installer), αφού πρώτα εγκατασταθούν οι πρόσφατοι οδηγοί.
Στη συνέχεια, περνάς διαδοχικά τις ειδικές εντολές του 4ου βήματος που παρέκαμψες, με τον τρόπο που εξηγούμε στον οδηγό:

adb version
adb devices