Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠρόβλημα μεταφοράς αρχείων usb stick.
Anastasia Tati ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το usb stick.προσπαθω να μεταφέρω αρχεία από ένα παιχνίδι ps3 στο στικάκι αλλά ενώ είναι άδειο μου λέει αν θέλω να αντιγράψει κάποια αρχεία γιατί υπάρχουν ήδη μέσα. Το θέμα είναι ότι το έχω κάνει διαμόρφωση τα έχω σβήσει όλα προσπαθώ αλλά και πάλι το ίδιο. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να περάσω κανένα παιχνίδι στο ps και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το στικ η τα αρχεία που κατεβάζω. Το έκανα format 32 αλλά τίποτα. Έχει κάποιος μια ιδέα τι να φταίει? Λέω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό για να ξεμπερδευω απλά μέχρι να τον πάρω αν μπορώ να βρω κάποια λύση.

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Αναστασία

Απ' όσο καταλαβαίνω, το μήνυμα που εμφανίζεται σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις να προχωρήσει η διαδικασία. Αν το κάνεις, τι γίνεται; Με άλλο στικάκι γίνεται το ίδιο;

Anastasia Tati απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο και σ ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι προχωράει η διαδικασία και μετά βέβαια τρώει πάει κόλλημα. Μου λέει για κάτι μεγάλα αρχεία που δεν μπορούν να περάσουν στο στικάκι. Όντας άδειο με με 60gb χώρο κενό. Με τα πολλά δεν μου τρέχουν τα παιχνίδια στο ps3. Μου έφαγε και κάνα δυο κολλήματα και χρειάστηκε να κάνω διαμόρφωση γιατί δε μου έδινε πρόσβαση να το ανοίξω. Μετά το ξανά έκανα fat32 και πάλι απ' την αρχή και πάλι τα ίδια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Τα αρχεία που θες να περάσεις τι μέγεθος έχουν; Αν θυμάμαι καλά, το μέγιστο υποστηριζόμενο μέγεθος ενός αρχείου στο FAT32 είναι 4GB. Το PS3 μήπως υποστηρίζει exFAT; 

Anastasia Tati απάντησε πριν 3 έτη

Να μια λεπτομέρεια που δεν ήξερα. Αν και κάτι διάβασα σήμερα για το μέγεθος του αρχείου που χωράει ένα τέτοιο στικάκι αλλά δεν το κατάλαβα πλήρως... Όσο για το ps3 δεν είμαι σίγουρη για το τι υποστηρίζει και που το ρυθμίζω αυτό...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν δεν είσαι σίγουρη, κάνε μια δοκιμή. Κάνε διαμόρφωση το στικάκι και επέλεξε το exFAT για σύστημα αρχεία. Μετά βάλε το στο PS3 και δες αν έχεις πάλι πρόβλημα. 

Anastasia Tati απάντησε πριν 3 έτη

Ναι θα το δοκιμάσω. Αλλά για να περάσω παιχνίδια και να παίξει μόνο σε fat32 διάβασα ότι κάνει. Αν είναι σε άλλη μορφή θα περάσουν κανονικά? Σόρρυ αλλά δεν έχω καταλάβει τη διαφορά αυτών των δύο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν γνωρίζει τι ισχύει στο PS3, καθώς είμαι χρήστης XBOX, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Σε κάποιο forum ειδικά για τα PS σίγουρα θα ξέρουν καλύτερα. 

Anastasia Tati απάντησε πριν 3 έτη

Θα το δοκιμάσω και θα δω αποτελέσματα. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια...