Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα μετα απο αλλαγη γλωσσας windows
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας παιδια!!Εχω windows 7.Μετα απο αλλαγη γλωσσας με το Vistalizator απο τα ελληνικα στα αγγλικα και κατεβαζοντας μια ενημερωση απο το windows update εκανα επανεκκινηση και στο boot εμεινε ο υπολογιστης κολλημενος με μαυρη οθονη και φαινοταν μονο ο δεικτης του ποντικιου.Κανω boot απο το dvd των windows δοκιμασα επιδιορθωση κατα την εκκινηση,ετρεξα το sfc /scannow,επαναφορα συστηματος αλλα τιποτα.Σημειωτεον στον δισκο που ειναι τα windows ενα κομματι του εχει ubuntu.
Τελικα αποφασισα να κανω φορματ,παταω προσαρμοσμενη να μπω στους διαθεσιμους δισκους αλλα κατω μου βγαινει μηνυμα οτι δεν μπορω να εγκαταστησω τα windows σε κανεναν δισκο γιατι δεν ειναι GPT.
Τωρα που γραφω κανω system restore με το Αomei Backupper.Να συμπληρωσω οτι το συστημα ξεκινουσε με grub αλλα οταν δοκιμασα να το μπουταρω ακομα μια φορα(αφου στο περιβαλλον εγκαταστασης πατησα φορματ και διαγραφη στο διαμερισμα των 7)και δυστηχως μου βγαινει μηνυμα κατι για grub rescue error.
Τι μπορει να φταιει?

3 Απαντήσεις

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Τελικα με το Parted Magic εκανα ολικο erase τον ssd που ειχα μεσα τα 7 και τα ubuntu και του ξαναεβαλα τα 7.Ομως τωρα δεν μου βγαζει dual boot για να επιλεξω τα windows 10 που τα εχω σε εναν δευτερο ssd.Καμια βοηθεια?

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη. Δοκίμασε από τα Windows 7 να τρέξεις αυτήν την εντολή σε γραμμή εντολών:
bcdboot d:\windows
Όπου D βάζεις τον δίσκο στον οποίον έχεις τα 10.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 6 έτη

Να το κανω με boot απο το dvd των windows στις επιλογες αποκαταστασης?