Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠρόβλημα με άνοιγμα φωτογραφιών…
Alex ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα παιδιά SOS.. Δεν μου ανοίγουν οι εικόνες στο λάπτοπ.. πατάω 2ο κλίκ τίποτα, άνοιγμα απλό τίποτα, προεπισκόπηση πάλι τίποτα.. Κάποιες φορές μου πετάει πλαίσιο με ενα Χ και γράφει "η κλήση της απομακρυσμένης διαδικασίας απέτυχε".. τι πρόγραμμα πρέπει να εγκαταστήσω?

7 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Έτρεξες scan για ιούς και malware;

Alex απάντησε πριν 9 έτη

Ναι δεν βρήκα τίποτα..
Το είχαν πάει για φορμάτ και όταν το έφεραν λείπαν κάποια προγράμματα σε σχέση με την πρώτη φορά που έιχε ξαναγίνει φορμάτ...μου εγκατέστησαν προγράμματα όπως το CSR HARMONY WIRELESS SOFTWARE STACK, DRIVE BOOSTER 2.4, REALTEK USB 2.0 READER DRIVER, JAVA 8 UPDATE 51 (δεν ξέρω αν χρειάζονται τα συγκεκριμένα)...νομίζω οτι δεν μου έχουν εγκαταστήσει Windows Media Player...(δεν βλέπω επίσης Microsoft Office και το Winrar στα προγράμματα μου)..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Άμα σου τα κάνει αυτά μετά από φορματ, τον επιστρέφεις πίσω αν και εκεί που τον πήγες πρέπει να είναι και λίγο μην πω τι για να χρειάζεται το drive booster για να σου βάλει τους drivers.

Alex απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και πάλι..Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πάω πίσω λόγω αποστάσεως (χλμ)... {Δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας}.. κάποιος μου είπε οτι ίσως να μην έχω εγκατεστημένο το Windows Media Player.. πως μπορώ να το δω αυτό?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ο windows media player αν και έρχεται προεγκατεστημένος με τα windows είναι για αρχεία μουσικής και βίντεο.
Οι φωτογραφίες θα έπρεπε να σου ανοίγουν χωρίς πρόβλημα και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση κάτι.

Alex απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και πάλι (και συγνώμη για το πρήξιμο χαχα) ... Ναι το θυμόμουν οτι είναι για βίντεο/μουσική απλά είπα μήπως.. να ρωτήσω είναι νορμάλ αυτοί οι Drivers?
AMD AHCI diver... AMD Graphics driver... Bluetooth driver(Broadcom,CSR)... Camera driver(Bison,Chicony,Suyin)... Conexant Audio Driver... CSR Bluetooth Driver... Realtek USB 2.0 Reader Driver... TouchPad Driver(Elantech,Synaptics)..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Μια χαρά μου φαίνονται δεν βλέπω κάτι περίεργο