Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με ήχο στα windows 7!!!!
Kostis Avgenakis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα...Ρε παιδιά μια βοήθεια..Εχω ενα laptop  (turbox a15ch) στο οποίο αποφάσισε ο ήχος να κάνει λευκή απεργία όποτε γουστάρει..Δλδ ενώ βάζω ενα βίντεο στο youtube μετά απο 10-15sec σταματάει (ακανόνιστα παντα, ως προς τον χρόνο).. Και όταν πάω στον πίνακα ελέγχου--> Υλικό και ήχος--> ήχος    ξανά ξεκινάει ...Εχω δοκιμάσει τα πάντα, και το μόνο που πέτυχε είναι να μη σταματάει μόνο οταν είναι συνδεδεμένο με εξωτερική πηγή(ηχεία ή hdmi)..Ξλερουμε τπτ?????

8 Απαντήσεις

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Κωστή.
Έχεις περασμένους τους τελευταίους drivers για την κάρτα ήχους σου?επίσης καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τους drivers από τον κατασκευαστή της κάρτας ήχους σου γιατί καμιά φορά έχουν καλύτερη συμβατότητα.

Andrianamil απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Κώστα.
Πέρυσι είχα το ίδιο πρόβλημα με το λάπτοπ μου (turbo-x). Το άνοιγα και μετά από κάποια λεπτά ο ήχος έκλεινε. Ο ίδιος ξαναρχόταν μόνο μετά από επανεκκίνηση. Με εξωτερικά ηχεία όλα ήταν μια χαρά. Μετά το format και το πέρασμα των drivers συνέχισε να υπάρχει πρόβλημα και έγινε αλλαγή μητρικής από το κατάστημα (εντός εγγύησης). Υπάρχει μια περίπτωση και κάτι τέτοιο να συμβαίνει.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το πιο πιθανό είναι το πρόβλημα να προέρχεται από τα ενσωματωμένα ηχεία σου;Με ακουστικά πχ δουλεύει;

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 9 έτη

Καλημέρα..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..λοιπον το δοκιμασα με τους drivers αλλά τπτ..με ακουστικά και γενικά με οποιαδήποτε αλλη εξωτερική πηγή δουλεύει..θα σφωνουσα οτι φταίνε τα εσωτερικά ηχεία αλλα ε τρελενει οτι, αφού σταματήσουν ν ακουγοντε αν πάω στην καρτέλα του ήχου στον πίνακα ελέγχου) και απλα πατήσω κλικ οπουδήποτε (πχ να κανω εναλλαγή στα tabs εγγραφή κ αναπαραγωγή) αμέσως φτιάχνει..δεν μπορώ να καταλάβω..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Σε κάποια ταινία αποθηκευμένη στον υπολογιστή σου ή σε κάποιο mp3 που έχεις στο κάνει ή μόνο σε online αρχεία;

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 9 έτη

Γενικά το κανει.εγώ το παρατήρησα στο youtube αλλά το κανει σε οτιδήποτε παράγει ήχο...κ δε θέλω να του κάνω format γιατι είναι turbox και αντε μετά να ξανά βρω τους drivers..

Kostis Avgenakis απάντησε πριν 9 έτη

Για βοηθήστε με παρακαλώ με τους drivers μήπως και κάνω κατι λάθος..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το πρόβλημα σου, εφόσον δεν εμφανίζεται σε άλλες περιπτώσεις είναι των ηχείων του υπολογιστή και όχι θέμα software. Μπορείς να παίξεις από τις ιδιότητες ήχου με το balance των ηχείων να δεις τι συμπεριφορά έχουν.