Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με αναβάθμιση μητρικής
Giannis Manos ρώτησε πριν 9 έτη

Αρχικά να σου πω ενα μπράβο για το ωραιο site. Με βοηθησε πολύ στην αναβάθμηση που έκανα μετά το κάψιμο της μητρικής και cpu. Αλλα δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να ζητήσω την βοήθεια σου. Ολά κομπλέ... αλλα όταν τον κλείσω και τον ανοίξω δεν μου εμφανίζει τίποτα. Το κάνω ρεσταρτ και μετά όλα κομπλέ. Αυτό γίνετε κάθε φορα. :( Επειδί έδωσα αρκετά λεφτά, αν και χρειάστηκε να αλλάξω μόνο μητρική και επεξεργαστή, έχω λυσσάξει. Του έβαλα μητρική ASUS χ99-α και επεξεργαστή Intel CPU Core i7-5820Κ. Αφού ανοίξει πάει σφέρα και χωρίς προβλήματα.

6 Απαντήσεις

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Γιάννη.
Όταν πατάς το κουμπί της εκκίνησης το pc αρχίζει να δουλεύει?
Αφαίρεσε λίγο ότι περιφερειακά έχεις στο pc (ηχεία, ποντίκι, εξωτερικό σκληρό κ.τ.λ) και δοκίμασε μια καθαρή εκκίνηση, να δούμε τι θα κάνει?

Giannis Manos απάντησε πριν 9 έτη

Κατι παιζει με την κάρτα γραφικών. Παιδεύετε λιγο και μετα την αναγνωρίζει και ανοιγει. αλλα όταν τον ξανανοιξω αντι για να ξεκινήσει κανονικα μια ξεκινάει και μια δεν ξεκιναει. Φοβάμαι να τον κλείσω....

(saphire ati radeon 4870x2 - Δεν θέλω να ξαναπάρω αλλή καρτα γραφικών στα νιάτα της ήταν τουμπανο.. και ακριβή κρίμα είναι να την χαντακώσω σε κανα σερτάρι.)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Γιάννη, αυτό συχνά είναι πρόβλημα τροφοδοσίας.

Φαίνεται σαν το τροφοδοτικό να μην μπορεί από κρύο να δώσει αρκετά Watt, μόλις όμως ζεσταθεί, στο reset να λειτουργεί κανονικά.

Giannis Manos απάντησε πριν 9 έτη

Υπαρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το λύσω ή πακέτο για τεχνικό??

Ααα... και για την κάρτα υπάρχει λόγος να την αλλάξω; Και αν έχεις κάτι να προτίνεις;

Giannis Manos απάντησε πριν 9 έτη

Eπιτελέους μπορώ να μαζέψω τα κατσαβίδια. Άλλαξα θέση την μητρική από την 3/2 την έβαλα σε καθαρή δυάρα και μέχρι στιγμής όλα κομπλέ.. Αν και είναι μούφα που δεν την τρέχει στην πρώτη θέση αλλά αφού δουλευει... απλά δεν ξέρω αν έτσι είναι ή πρέπει να απετεύσω αντικατάσταση... Καμία ιδέα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς όταν λες πως άλλαξες θέση την μητρική από την 3/2 σε καθαρή δυάρα.