Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με αναγνώριση usb
Mixalis Ioannou ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Έχω ένα laptop toshiba satellite L50-B-163 με τρεις θύρες usb (δύο 3.0 και μία 2.0). Το πρόβλημα μου είναι ότι καμία θύρα δεν αναγνωρίζει κάποιο στικάκι usb, ενώ μέχρι χτες βράδυ δούλευαν κανονικά. (έχω δοκιμάσει 4-5 τα οποία λειτουργούν στον σταθερό υπολογιστή). Ο υπολογιστής ενώ κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο ότι κάτι συνδέθηκε, στις συσκευές και μονάδες δίσκου δεν εμφανίζει κάτι. Δοκίμασα να κάνω και update το πρόγραμμα οδήγησης μέσω της διαχείρισης συσκευών αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι είναι ενημερωμένο. Επίσης, στην υποστήριξη της toshiba για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν βγάζει κάποια ενημέρωση. Το λογισμικό μου είναι windows 10 μετά από δωρεάν αναβάθμιση. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μηχάλη και χρόνια πολλά!!!

Αν συνδέσεις στις θύρες Usb μία άλλη συσκευή, όπως ένα ποντίκι, το αναγνωρίζει κανονικά;

Δηλαδή το πρόβλημα είναι μόνο στα στικάκια ή γενικά στη θύρα;

Mixalis Ioannou απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα ξανά και χρόνια πολλά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα να συνδέσω κάποια άλλη συσκευή με σύνδεση usb παρά μόνο στικάκια. Το πρόβλημα όμως λύθηκε μετά από απεγκατάσταση, επανεκκίνηση και αυτόματη εγκατάσταση ξανά των usb drivers.

Κάτι άσχετο. Όταν έκανα log in για να ρωτήσω εξαρχής με λογαριασμό yahoo και πάτησα "υποβολή", εμφανίστηκε στην σελίδα μετά το "Για να ανεβάσετε εικόνες, δείτε αυτόν τον οδηγό" και πριν το banner με την διαφήμιση το μήνυμα "πας να κλέψεις, ε;". Τι είναι αυτό; Σημειωτέων, την ερώτηση στο forum την δέχτηκε αφότου έκανα log in μέσω facebook.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Είναι ένα μήνυμα που βγάζει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το token για τη σύνδεση, συνήθως αν έχει λήξει. Κάνοντας ένα refresh συνήθως διορθώνεται.