Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με αναζήτηση
fortunelucky ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα σας,
έχω δυο προβλήματα με τα windows 7 και θα ήθελα την βοήθεια σας, το πρώτο είναι ότι έχω κάνει εγκατάσταση την ελληνική γλώσσα στα windows 7 και όταν είμαι σαν διαχειριστής του συστήματος μου τα εμφανίζει όλα κομπλέ στα ελληνικά, όταν όμως μπαίνω από τα άλλα δυο account που έχω δηλώσει σαν τυπικός χρήστης μου τα εμφανίζει στα αγγλικά υπάρχει κάποια λύση γι αυτό?
και το δεύτερο είναι όταν θέλω να κατεβάσω ή να ανεβάσω ένα αρχείο δεν μου βγάζει αριστερά τους δίσκους ή την επιφάνεια εργασίας για να επιλέξω που θέλω να το αποθηκεύσω ή αντίστοιχα να κάνω αναζήτηση στο φάκελο όπου υπάρχει το αρχείο, δεν ξέρω αν έχει σχέσει το όλο θέμα που τα windows είναι ακόμη σε trial έκδοση. Όσων αφορά την αποθήκευση στην ζωγραφική μου τα εμφανίζει κανονικά στα microsoft office δεν μου τα εμφανίζει και στην αναζήτηση εξίσου το ίδιο πρόβλημα σε όλα τα site για να ανεβάσω ένα αρχείο δεν μου τα εμφανίζει, υπάρχει καμιά λύση και για αυτό??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων 
Σας ανεβάζω και κάνα δυο φωτογραφίες για να σας δείξω τι εννοώ για μήπως και δεν καταλάβατε το δεύτερο πρόβλημα..
http://imgur.com/MKB1UH3
 

9 Απαντήσεις

fortunelucky απάντησε πριν 9 έτη

http://imgur.com/UGflRDI

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δεν βλέπω από τις εικόνες να έχεις εγκαταστήσει κάποιο περίεργο theme, οπότε τρέξε σε μια γραμμή εντολών sfc /scannow και πες μας αν άλλαξε κάτι

fortunelucky απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα
δεν μπορώ να τρέξω την εντολή sfc, πατάω το κουμπί windows+ R γράφω εκεί sfc πάει να τρέξει ένα παράθυρο αλλά κλείνει κατευθείαν..πήγα στο microsoft office να αποθηκεύσω αλλά το ίδιο πρόβλημα συνεχίζεται, πήγα να ανεβάσω και αρχείο στο ίντερνετ αλλά πάλι τα ίδια.
Ανέφερες όμως για κάποιο περίεργο theme, απλά θέλω να σε ενημερώσω ότι είχα κάνει εγκατάσταση το mac theme που έχετε εδώ : https://www.pcsteps.gr/36406-mac-theme-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-windows-7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-8-yosemite/ 
αλλά το έκανα απεγκατάσταση γιατί δεν μου φάνηκε χρήσιμο, δεν έκανα όμως επαναφορά συστήματος, σκέφτηκα μήπως να έκανα επαναφορά αλλά είχε γίνει πριν 20 μέρες όλο αυτό και πριν 5-6 μέρες έσβησα το σημείο επαναφοράς του mac theme που είχα δημιουργήσει. τώρα τι κάνουμε υπάρχει άλλη λύση??

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε να το τρέξεις από safe mode.Επίσης δες αν σε safe mode φαίνεται πάλι άδειο το αριστερό πάνελ.

fortunelucky απάντησε πριν 9 έτη

και από safe mode πάει να ανοίξει άλλα πάλι κλείνει..Πάλι άδειο φαίνεται το αριστερό πάνελ

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το τελευταίο που μπορώ να σκεφτώ είναι από το dvd των windows να τρέξεις επιδιόρθωση άμα δεν κάνει και έτσι τίποτα, μάλλον πας για format.

fortunelucky απάντησε πριν 9 έτη

Μην με λες τέτοια ούτε 25 μέρες δεν έχει που έκανα format..κρίμα ξενέρωσα απίστευτα!!

fortunelucky απάντησε πριν 9 έτη

Τα καταφέραμε τελικά με το upgrade, δεν χρειάστηκε το format. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Πάλι καλά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση