Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με γραφικά της intel
Panagiotis karathanasis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Άγγελε, χρόνια πολλά,
Έχω μία κεντρική μονάδα η οποία περιλαμβάνει εκτός των υπολοίπων την μητρική asus p8h61-m le. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από το format που έκανα (εγκατέστησα τα windows 7 home premium), λαμβάνω το εξής μήνυμα όταν πατάω να τρέξει ο οδηγός για την on board κάρτα γραφικών "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software". Σημειώνω ότι οι υπόλοιποι οδηγοί, για lan, για τον ήχο εγκαταστάθηκαν χωρίς πρόβλημα. Το μόνο θέμα που προκύπτει είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση τον οδηγό για την κάρτα γραφικών λαμβάνοντας το παραπάνω μήνυμα. Ο υπολογιστής πριν κάνω το format δεν είχε παρουσιάσει κάποιο ανάλογο πρόβλημα. Τι μπορεί να φταίει; 

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Έκανες εγκατάσταση τον driver για το chipset πρώτα;

Panagiotis karathanasis απάντησε πριν 8 έτη

Ναι έκανα κανονικά εγκατάσταση τον driver για το chipset και αφού έγινε και η επανεκίνηση, πάτησα να εγκαταστήσω τον driver της vga αλλά μου πετάει το παραπάνω μήνυμα..Σήμερα ξαναπροσπάθησα με νέο φορμάτ μήπως και κάτι δεν έγινε σωστά αλλά πάλι τα ίδια. Μάλιστα έβαλα το usb και κάθε φορά που προσπαθούσα να αντιγράψω τους drivers στην επιφάνεια εργασίας η διαδικασία κόλαγε και μετά από ctrl+alt+del που πάταγα για να κάνω end task μου πέταγε μήνυμα για το τι θέλω να κάνει ο υπολογιστής αν θέλω να κλείσει, να κάνει επανεκίνηση, και μου έβγαζε επίσης explorer is not responding...πέταγε παράθυρα λίγο άκυρα στην όλη διαδικασία..Τέλος πάτησα επανεκίνηση αρκετές φορές μήπως και συνέλθει ο υπολογιστής και τις περισσότερες φορές φόρτωνε μέχρι και τα bios όπου και κόλαγε..
Λογικά μετά από όσα βλέπω, σημαίνει πως η μητρική σιγά σιγά παέι για ανακύκλωση!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Πριν ξεγράψεις την μητρική, καλύτερα να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό πρώτα, μπορούν να προκαλέσουν ένα σωρό διαφορετικά προβλήματα άμα είναι στα τελευταία τους.

nikos apostolou απάντησε πριν 8 έτη

'Αρα θα κοιτάξω να βρω ένα τροφοδοτικό για να δω μήπως το πρόβλημα λυθεί, αλλιώς αν το προβλημα εξακολουθήσει να υπάρχει, πάω για καινούργια μητρική.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.