Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με εγκατάσταση Win7 από USB
Costas Psallas ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια χαρά! Προτού εκθέσω την ερώτησή μου, θα ήθελα να πω ότι ανακάλυψα πριν λίγο καιρό το site και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και τη βοήθεια που προσφέρετε! Μπράβο σας!!
Μετά τα εισαγωγικά, περνάω στο "ψητό". Λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες έχω στήσει ένα καινούριο pc και θέλησα να του περάσω τα Win7 μέσω USB, ακολουθώντας τον αντίστοιχο οδηγό του Pc Steps
(https://www.pcsteps.gr/603-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-usb-stick/).
Αφού έφτιαξα με επιτυχία το USB φλασάκι που περιέχει το iso με τα Win7 (κατεβασμένο από τη Microsoft, όπως άλλωστε λέει και ο οδηγός) ξεκινάω τη διαδικασία εγκατάστασης και ότι και να έχω κάνει κολλάω πάντα στο ίδιο σημείο: Μου ζητάει κάποιον driver, που πίστευα ότι θα υπήρχε μέσα στο στο iso των Win7, αλλά τελικά δεν. Για την ακρίβεια το μήνυμα που μου βγάζει είναι αυτό, αλλά στα αγγλικά:
https://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-7/ Βλέπε μήνυμα στο 3ο σενάριο. Εννοείται πως πέρασα σε άλλο φλασάκι τα περιεχόμενα του DVD με τους drivers της motherboard, όπως επίσης και τους οδηγούς που είχα κατεβάσει από το site της GIGABYTE αλλά βάζοντάς το δεν βρίσκει κανέναν driver και έτσι η εγκατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει. Ελπίζω να μην κούρασα, παρακαλώ πολύ βοηθήστε γιατί έχω φρικάρει. Μα να έχεις καινούριο μηχάνημα και να μην μπορείς να το σετάρεις και να το χαρείς;;;;;
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά, Κώστας.

2 Απαντήσεις

Κώστας Κατσάνος απάντησε πριν 9 έτη

Φίλε μου είχα αντιμετωπίσει και γω το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή, και παρόλο που είχα φτιάξει και custom iso με ενσωματωμένους τους sata drivers της μητρικής ( αυτούς νόμιζα ότι χρειαζόταν να φορτώσω για να συνεχιστεί η εγκατάσταση ) τελικά το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας μόνο usb θύρα.( usb 2 και όχι usb 3 )
Αν ήταν τυχαίο ή όχι, ένας Άγγελος ξέρει......!

Costas Psallas απάντησε πριν 9 έτη

Και όμως φίλε μου είχες δίκιο. Αυτή τη στιγμή περνάω τους drivers όλων των υποσυστημάτων. Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε! Αν το καλοσκεφτείς είναι εκνευριστικά απλό, γελούσα μόνος μου όταν είδα πως με μια απλή κίνηση η εγκατάσταση προχώρησε και ολοκληρώθηκε κανονικά! Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!