Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με εγκατάσταση Windows 10
Nick Amanatidis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα σας ξανα! Λοιπον τις προαλλες επειδη το Pc κολλουσε γενικα απο την εγκατασταση των W11 ήθελα να κατεβασω Windows 10.(Ξανα) Με εβγαλε εκει που πρεπει να κανω εγκατασταση τα W10. Ομως οταν πηγα να τα βαλω στον σκληρο δισκο είχε ενα θεμα με κατι MBR και GPT. Ειδα ενα βιντεακι ωστε να τα κανω GPT και μου εμφανισε ξαφνικα ενα σαν ERROR που εγραφε δεν βρεθηκαν προγραμματα οδηγησης συσκευης. Έβγαλα το στικακι με τα W10, και μετα με εβγαλε στο πινακα εντολων. Κατι για Restart ελεγε. Πατησα f12 ή f2 και τα δυο και στην τελικη με πεταξε στο Bios(?) Δεν ξερω. Ζητουσε κατι με DPS SELF TEST. Περασε το 1ο τεστ με ευκολια. Το δευτερο φορτωνει εδω και κανα 20λεπτο και δεν εχει γινει τιποτα. Θα σας δωσω μια φωτο να καταλαβετε τι εννοω. Απλα πειτε μου τι πρεπει να κανω. Ανησυχω πολυ για την κατασταση γιατι μπορει να χασω των υπολογιστη μου. Καλο σας βραδυ!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ολοκληρώθηκε το test? Προχώρησες στην εγκατάσταση?

Nick Amanatidis απάντησε πριν 2 έτη

Το τεστ δεν ολοκληρωθηκε γιατι θα επαιρνε πολυ ωρα. Απλα ρωταω, αμα γινει το Self Test 2 μετα τι γινεται;;; Εγω παντως ρωτησα εναν φιλο μου και μου ειπε οτι χρειαζεται ο σκληρος δισκος ενα προγραμματακι που θα του κανει κατι Formats. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Περίεργο, αλλά θα σου πρότεινα να ολοκληρώσεις το test..γενικά πάντως η διαδικασία του format είναι απλή...δες και εδώ τον οδηγό μας.

 

Nick Amanatidis απάντησε πριν 2 έτη

Οκ ευχαριστω πολυ