Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με εγκατάσταση Windows XP μέσω bootable USB.
GoogleUser34 ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα,
προσπαθω να κανω format και clean install τα Windows XP μεσω USB. Ξεκιναω και μπαινω στο Windows Setup μεσω του Boot απο USB, κανω Format τον δισκο, δημιουργω τα partition που θελω, γινονται Copy τα files και υστερα κανει Restart ωστε πλεον να κανει boot απο τον σκληρο και να αρχισει η εγκατασταση.
Μετα το restart, δεν παταω καποιο κουμπι ωστε να κανει boot απο το USB και το αφηνω να προχωρησει στον σκληρο οπου και βγαινει ενα σφαλμα “Windows could not start because the following file is missing or corrupt. Windows\System32\Hal.dll” και μενει εκει.
Πατώντας οποιοδηποτε κουμπι εκει, κανει restart.
 
Παρακαλω, βοηθηστε με γιατι εχω ΣΚΑΣΕΙ.

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Κάτι δεν πάει καλά κατά την διάρκεια της εγκατάστασης. Μπορεί και να είναι πρόβλημα της επικοινωνίας του συστήματος με το μέσο, δοκίμασε να το κάνεις με κάποιο cd και όχι usb.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Τα Windows XP δεν σχεδιάστηκαν για εγκατάσταση από USB, οπότε είναι λογικό να εμφανίζονται απρόβλεπτα προβλήματα.

GoogleUser34 απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σας και παλι,
ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τελικα καταφερα να περασω τα Windows XP μεσω CD. Τωρα αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα, δεν μπορω να συνδεθω στο Internet μεσω της θυρας Ethernet, στο Device Manager την δειχνει ενα κιτρινο Ethernet Controller με θαυμαστικο/ερωτηματικο.
Μεσω των Details, ειδα το Ven14E4 Dev 1600 που παραπεμπει σε μια Broadcom NetXtreme BCM5752 Gigabit Ethernet PCI Express, μα δεν μπορω να βρω με ΤΙΠΟΤΑ Drivers, ουτε καν απο το επισημο Site που μου δινει ενα αρχειακι με αυτα (http://prntscr.com/7x6x1z) τα οποια στην ουσια δεν κανουν τιποτα....
Εχω φαει ολον τον τοπο και δεν εχω βρει τιποτα..

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Αυτά τα αρχεία είναι οι drivers. Θα πας στην διαχείριση υλικού, θα επιλέξεις την συσκευή με το θαυμαστικό, μετά δεξί κλικ update driver -> Browse my computer-> Browse και πήγαινε το στο path που είναι τα αρχεία.