Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: LinuxΠρόβλημα με εγκατάσταση Xubuntu
karousaras ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας, δοκίμασα να κάνω format και εγκατάσταση xubuntu σε έναν υπολογιστή περίπου 8 χρόνων , 4Gb ram και intel core 2 quad q6600. Έκανα το boot order πήγα στην οθόνη με τις επιλογές "try Xubuntu without install", "install Xubuntu" κ.λπ. αλλά ενώ δουλεύουν όλα κανονικά μέχρι εδώ όταν πατάω κάτι από αυτά κολλάει και απλά δεν κάνει τίποτα και δεν ανταποκρίνεται. Το άφησα ώρα και το δοκίμασα πολλές φορές δοκίμασα. Αυτό το δοκίμασα από usb και δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω με cd. Επησεις το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με το lubuntu.

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν είναι συμβατό με κάποιο υποσύστημα του υπολογιστή σου και για αυτό δεν μπαίνει καν στο live περιβάλλον, δοκίμασε κάποια άλλη διανομή όπως το Mint και γράψε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου.

karousaras απάντησε πριν 8 έτη

Η κάρτα γραφικών είναι η : nvidia geforce 9600 gt η μητρική: asustek computer inc. p5n-t deluxe ο επεξεργαστής: Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 πυρήνες, 4 λογικοί επεξεργαστές Έκδοση BIOS/Ημερομηνία Phoenix Technologies, LTD ASUS P5N-T DELUXE ACPI BIOS Revision 1001, 12/3/2008
Επίσης κάνω εγκατάσταση 64bit. 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ρίξε μια ματιά εδώ
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2049495