Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπρόβλημα με εξωτερικό δίσκο σε win xp
Panagiotis Tzolas ρώτησε πριν 9 έτη

Ο εξωτ. σκληρός δίσκος 2ΤΒ  ενώ στη διαχείρηση συσκευών φαίνεται σαν :SAMSUNG HD201UI USB Devise, δεν αναγνωρίζεται από το my computer αλλά και στη διαχείρηση δίσκων σαν δίσκος 2 που δεν έχει εκχωρηθεί. Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να χάσω το περιεχόμεό του. Με to SeaTools for Windows αναγνωρίζεται και όλα τα tests δείχνουν pass.

4 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

να τον δοκιμασεις σε εναν αλλο υπολογιστη καταρχας ,γιατι μπορει να μην φταιει ο εξωτερικος....οπως να τον δοκιμασεις με ενα αλλο καλωδιο Usb γιατι κι αυτα ...αναλωσιμα ειναι!!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκιμάστε είτε με άλλο καλώδιο usb η σε άλλη θύρα usb.
Στον πίνακα ελέγχου και στην διαχείριση συσκευών εφόσον βλέπετε τον σκληρό πατήστε επάνω και μετά πατήστε να κάνει αυτόματα update τους drivers

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Παναγιώτη, δοκίμασε επίσης με το Recuva και το Photorec, είναι τα δύο καλύτερα δωρεάν προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων.

Panagiotis Tzolas απάντησε πριν 9 έτη

Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση απάντησή σας. Το πρόβλημα τελικά ήταν στο partition του HD. Μετά από έρευνα στο ιντερνετ κατέληξα στο minitool-partrecovery που μέσα σε 2 λεπτά απεκατέστησε τον HD δίχως να χάσω τίποτα από τα αρχεία που περιείχε.