Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΠρόβλημα με επαγγελματική σελίδα-Facebook (δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος)
Giannis Seggis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σας στο site. Πριν κάποιο καιρό προσπάθησα να αλλάξω όνομα στην σελίδα που έχω για το γραφείο μου στο facebook και κάτι πήγε στραβά. Τώρα δεν μπαίνει στη σελίδα και μου γράφει "μπορεί να μην λειτουργεί ο σύνδεσμος ή και να έχει αφαιρεθεί η σελίδα" Τι πρέπει να κάνω; Δε θέλω, αν γίνεται, να καταργήσω την υπάρχουσα σελίδα και να δημιουργήσω νέα (θέλω απλά να επαναφέρω αυτήν που έχω).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γιάννη

Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν προσπαθείς να μπεις στη σελίδα ως διαχειριστής μέσω του προφίλ σου;

Η σελίδα είναι ορατή στο κοινό ή δεν εμφανίζεται καθόλου;

Giannis Seggis απάντησε πριν 3 έτη

Giannis Seggis απάντησε πριν 3 έτη

Εμφανίζεται αυτό που σας παρέθεσα στην εικόνα καθώς μπαίνω στην σελίδα ως διαχειριστής από το προφίλ μου αλλά και από το προφίλ της σελίδας. Επίσης δεν υπάρχει πρόσβαση (δεν είναι ορατή η σελίδα) του link από τους άλλους χρήστες.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αφού δεν υπάρχει πουθενά πρόσβαση στη σελίδα, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι, καθώς στα απλά προφίλ δεν προσφέρεται επικοινωνία με κάποια τεχνική υποστήριξη.

Giannis Seggis απάντησε πριν 3 έτη

Σκέφτηκα αφού δεν έχω καμιά τύχη με την υπάρχουσα σελίδα στο facebook να δημιουργήσω καινούργια, αφού πρώτα διαγράψω την παρούσα. Γίνεται κάπως αυτό, λαμβάνοντας υπόψιν την μη πρόσβαση στη σελίδα;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Να φτιάξεις νέα γίνεται, ωστόσο δεν γίνεται να διαγράψεις την παλιά, αφού δεν έχεις πρόσβαση. Ωστόσο, από αυτά που μας αναφέρεις, η παλιά δεν είναι προσβάσιμη από κανέναν έτσι κι αλλιώς πλέον. 

Giannis Seggis απάντησε πριν 2 έτη

Απ' ότι παρατήρησα τυχαία η σελίδα είναι προσβάσιμη από κινητό. Συνεχίζει όμως να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα μπαίνοντας από οποιονδήποτε υπολογιστή. Έχετε κάποια ιδέα επίλυσης;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει πάει λάθος και να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα.