Παντελής Α. ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα pcsteps.
Αγόρασα μία οθόνη και τη σύνδεσα μέσω HDMI στην κάρτα γραφικών. Η κάρτα έχει 3 θύρες HDMI.Δοκίμασα τις 2 τελευταίες και δεν έδινε σήμα στην οθόνη.Τελικά δίνει σήμα στην 1η θύρα. Αυτό το ανακάλυψα τώρα διότι στην προηγούμενη οθόνη έδινα σήμα με display port οπότε δεν είχα ασχοληθεί με τις υπόλοιπες θύρες. Τι μπορεί να φταίει; Χαλασμένες οι 2 θύρες HDMI;
(gtx 1050 Ti windforce)

8 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Με δεξί κλικ επιφάνεια εργασίας πρέπει να πας στο ρύθμιση ανάλυσης. Απ το μενού θα πρέπει αν δεν εντοπίζεται η οθόνη σου να πατήσεις το (εντοπισμός) με ανοιχτή και συνδεδεμένη την οθόνη. Μετά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και δεν νομίζω να είναι πρόβλημα εξόδου της κάρτας. 

Παντελής Α. απάντησε πριν 7 έτη

Πάτησα εντοπισμός αλλά εμφανίζει αυτό με τα κόκκινα γράμματα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Παντελή,
Στο forum της εταιρείας έχουν αναφέρει τις πιο βασικές αιτίες που πρέπει να ελέγξεις:
https://forums.geforce.com/default/topic/974437/gtx-1050-ti-no-signals/

Παντελής Α. απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση.
Αναφέρουν στο φόρουμ για τα bios.Εγώ όμως εχω το πιο πρόσφατο bios (F6).Πραγματικά έχω αρχίσει να ανησυχώ ό,τι οι 2 θύρες hdmi γι κάποιον ανεξήγητο λόγο απλά δεν δουλεύουν.Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Παντελή, εχεις συνδεδεμένες αυτή την στιγμή δηλαδή 2 οθόνες μέσω hdmi πάνω στην καρτα? Να υποθέσω οτι έχεις εγκαταστήσει και τους drivres σωστά? Θα σου πρότεινα με συνδεδεμένη και την δεύτερη οθόνη να κάνεις ένα uninstall και ξανά εκ νέου εγκατάσταση τους drivres. Ποια ειναι η μάρκα της κάρτας γραφικών? 

Παντελής Α. απάντησε πριν 7 έτη

Όχι μία οθόνη έχω πάνω.Απλώς όταν την πρωτοσύνδεσα, την έβαλα στην τρίτη θυρα hdmi και δεν εδινε σημα.Μετά τη σύνδεσα στη 2η θύρα hdmi και πάλι δεν έδινε σήμα.Έπειτα στην πρώτη θυρα hdmi της κάρτας και έδωσε σήμα.Το θέμα είναι, γιατί δε δίνουν σήμα οι άλλες 2 θύρες; gigabyte geforce gtx 1050 ti windforce
Οι drivers είναι εγκατεστημένοι κάτι μήνες τώρα ναι.Και τώρα με τη θύρα hdmi που έχω την οθόνη είναι perfect. Οι άλλες 2 είναι το θέμα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Όπως το περιγράφεις, μάλλον είναι ελαττωματικές αυτές οι δύο θύρες. Αν είχες τη δυνατότητα να δοκιμάσεις την κάρτα γραφικών σε άλλο υπολογιστή, για να αποκλειστούν θέματα software, θα ήταν το ιδανικό, αλλά σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο.
Λογικά η κάρτα γραφικών είναι στην εγγύηση, θα σου έλεγα να την επιστρέψεις για έλεγχο.

Παντελής Α. απάντησε πριν 7 έτη

Χμμ οκ Άγγελε ευχαριστώ.Δε βλέπω κάποια άλλη λύση προς το παρών.Θα πάρω το e-shop να τους το πω.Ελπίζω να μην μου πουν οτι το DOA είναι για 7 μέρες και να μην τη δουν καν..Τσάμπα η εγγύηση.