Axilleas Fefis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας , 
Το πρόβλημα μου είναι λίγο περίπλοκο και πριν πάω σε It specialist ( έτσι τους λένε στην Αυστρία) θα ήθελα μια γνώμη .
Ο υπ/στης : i9700k z390f 2080 850w Titanium 16gb 3200ghz.
Έχω εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών μου. Τη έχω στείλει για επισκευή δεν μπόρεσαν να μου την φτιάξουν και μου έστειλαν μια καινούρια. Αλλά και αυτή μετά από κάποιους μήνες παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχει σημασία τι παιχνίδι θα τρέξει το πσ , η κάρτα γραφικών τρέχει 100% με 80 85 βαθμούς. Το πιο ενοχλητικο είναι ο θόρυβος. Έχω βάλει να τρέξει πακ μάν στο Browser και μέχρι και αυτό ζοριζεται. Αλλά πλέον βλέπω και άλλα προβλήματα. Πχ κάποιες φορές δεν βλέπω τα bios να φορτώνουν. Θέλουν 3 δευτερόλεπτα παραπάνω. Σαν να κολλάει. Όταν δε κολλήσει δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο να κλείσω από το psu. 
Έχω δει ξαφνικά restart ενώ είμαι στο browser. Έχω δει freeze . Χωρίς να ξεκολλάει . Από event viewer όλα αυτά μου τα έβγαλε σαν Kernel Power ή ένα file που λείπει . συγνώμη δεν θα θυμάμαι το όνομα του. 
 
Έχω κάνει από 2 φορές φορμάτ bios update αλλαγή πάστας CPU και γενικά είναι Πόλυ καθαρό . 
Ένας φίλος μου τεχνικός μου είπε κατά πάσα πιθανότητα έχει "πεθάνει" η μητρική και δεν αφήνει να δουλέψει τίποτα σωστά . 
 
Το πιο εύκολο θα ήταν να είχα ένα φίλο να βάλω τη κάρτα σε αυτόν αλλα δυστυχώς δεν έχω , λόγω ότι ζω εξωτερικό. 

2 Απαντήσεις

Axilleas Fefis απάντησε πριν 2 έτη

 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Αχιλλέα
Από τη στιγμή που υπάρχει θέμα και στο boot, είναι σίγουρα θέμα υλικού. Δυστυχώς, η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο pc, καθώς μόνο με δοκιμές μπορείς να δεις ποιο εξάρτημα φταίει.