Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareπρόβλημα με κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 580 8Gb
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας! Εδω και μια βδομάδα περίπου αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα με τον cpu. Φυσικά οπώς ηταν αναμενόμενο τώρα το καλοκαίρι ανεβάζει περισσότερους βαθμούς ειδικά οταν παίζω παιχνίδια. Ο επεξεργαστής μου είναι ο i5 7400 με την stock ψύκτρα και οι βαθμοί που ανεβάζει οταν παίζω είναι στους 60 με 65. Οταν ανεβαίνει σε αυτούς τους βαθμούς το fan αρχίζει και δουλεύει σε full speed και ειναι ενοχλητικό.Αν γίνεται θέλω να το κανω να μην λειτουργεί full speed γιατί δεν θεωρώ αυτούς τους βαθμούς αρκετά υψήλους για να μου πονάει το κεφάλι.Ευχαριστω!!

3 Απαντήσεις

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ απάντησε πριν 4 έτη

Έβαλα καταλαθος αλλο τιτλο συγνωμη!!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Λευτέρη, θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό λόγο της εποχής και θα σου πρότεινα να μην πειράξεις κάτι το οποίο πιθανόν να μειώσει τη ζωή της κάρτας γραφικών σου..Βέβαια, εάν επιμένεις και θες να πειραματιστείς μέσω του radeon software μπορείς να κάνεις αλλαγές όπως βλέπεις και εδώ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ απάντησε πριν 4 έτη

Με συγχωρείς έβαλα λάθος τίτλο όπως είπα και πιο πάνω...Μιλάω για τον επεξεργαστή μου ο οποίος είναι ενας i5 7400 με την stock ψύκτρα του.Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κάνω αλλαγές;Ευχαριστω!