Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με κάρτα δικτύου σε windows 10
Παναγιώτης Σανοζίδης ρώτησε πριν 8 έτη

Όχι , μη μου πείτε ότι δε σας έλειψα!!!!!
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, τα windows 10 τρώνε πολλά σκ@τ@. Κάτι αντίστοιχο που εικάζω ότι συμβαίνει με τη μητρική κάρτα γραφικών, πρέπει να συμβαίνει και με την κάρτα δικτύου.
Το εξής δηλαδή. Μετά από update των windows, μου βγάζει το μήνυμα " λείπουν ένα ή περισσότερα πρωτόκολλα διαδικτύου από αυτόν τον υπολογιστή ". Μπαρούφες!!!!
Έχω ένα παλιό Modem Thomson και τώρα αύριο θα πάρω ένα Tp link με 129 ευρώ που παρήγγειλα, αλλά πάλι δε νομίζω να γίνει δουλειά.Έψαξα και στο forum της microsoft όπου και εκεί τους κράζουν όλοι όσοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι ούτε οι ίδιοι τους δεν ξέρουν τι φταίει. Άλλαξα από κανάλι στο modem , εύρος στην κάρτα δικτύου, rollback στην εγκατάσταση της κάρτας δικτύου (broadcom), μέχρι και ξεμάτιασμα αλλά τίποτα!!!
Έχει internet 5'-10' και μετά αποσυνδέεται. Το κινητό δουλεύει κανονικά . Μόνο το laptop έχει πρόβλημα.
Καμιά ιδέα. Τουλάχιστον έχω ξεπαραδιαστεί φέτος με laptop και Modem, δεν έμεινε φράγκο!!!!, θα γίνει η δουλειά ή τζάμπα πάλι θα χτυπιέμαι.
Υ.Γ. Και η κάρτα γραφικών το ίδιο έπαθε. Με ένα update έστρωσε, με το δεύτερο ξανά τα ίδια...!!!!!

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ρίξε μια ματιά εδώ 
http://www.tenforums.com/network-sharing/30073-network-protocols-9.html

Παναγιώτης Σανοζίδης απάντησε πριν 8 έτη

 Μα τα δικά μου είναι Windows 10 pro εγκατεστημένα σε free bios pc. Δεν είναι upgrade από 7αρια. Λες να επηρέασε αυτό που συζητούσαμε τόσον καιρό με τον άλλο δίσκο που τον είδε σαν ανάκτηση από 7αρια; Με το καινούριο router μήπως γίνει κανένα θαύμα ή ήρθε η ώρα για format...

Παναγιώτης Σανοζίδης απάντησε πριν 8 έτη

Αφού έφαγα μια ώρα + διαβάζοντας αυτό που μου πρότεινες, το συμπέρασμα είναι ένα . @@ μάντολες!!!!
Ο καθένας εκεί έχει διαφορετικό πρόβλημα. Δοκιμάζοντας διάφορα από εκείνα που πρότειναν, δεν είδα καμία απολύτως διαφορά. Δεν ξέρω τι και αν μπορεί να γίνει κάτι. Πάω να πάρω το καινούριο router μου , αν και υποψιάζομαι ότι τζάμπα λεφτά έδωσα, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα, δεν πρέπει να έχει καμία σχέση αυτό. Μάλλον είναι κάποιο bug και δεν ξέρω αν και πότε θα διορθωθεί. Τι να κάνω, να περάσω τα 7αρια; Έχω αγανακτήσει πια!!!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Χλωμό να έχει κάποια σχέση το router.Δεν γίνεται ο υπολογιστής σου να έχει συνέχεια bugs, ίσως θα ήταν καλύτερα να κάνεις πιο προσεχτικά ξανά εγκατάσταση τα 10 ή να το πας σε κάποιον ειδικό να στο κάνει