Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόβλημα με καινούρια μπαταρία laptop
Christos Traianos ρώτησε πριν 6 έτη

Αγόρασα μια καινούρια μπαταρία για το laptop από ebay με ίδια χαρακτηριστικά με την παλιά και όταν κάνω εκκίνηση με καλώδιο και μετά την αφαιρέσω δουλεύει κανονικά, ενώ αν πάω να ανοίξω το λάπτοπ μόνο με την μπαταρία πάνω δεν ανοίγει. Είναι θέμα μπαταρίας ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Χρήστο,
Σίγουρα η μπαταρία είναι συμβατή με το λαπτοπ σου; Όχι να έχει ίδια χαρακτηριστικά, αλλά να λέει ξεκάθαρα ότι είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Christos Traianos απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
ναι είμαι σίγουρος με βάση τα μοντέλα συμβατότητας της μπαταρίας που υπάρχει στη λίστα της σελίδας που την παρήγγειλα και στο στο δικό μου. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε να αφαιρέσεις την μπαταρία και το τροφοδοτικό, να πατήσεις το power button για 20 δευτερόλεπτα και να την συνδέσεις ξανά. 

Christos Traianos απάντησε πριν 6 έτη

Γιωργο σε ευχαριστω πολύ!!! Άνοιξε με τον τρόπο που μου είπες :)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Χρήστο. Χαρά μας να βοηθάμε. 

Σπύρος Τζαμαρίας απάντησε πριν 5 έτη

Έχω ένα turbo ex αρκετά παλιό και του αγόρασα καινούρια μπαταρία την οποία την αναγνωρίζει μου γράφει ότι η μπαταρία φορτίζεται αλλά την φορτίζει 5 φορές κι τέλος 
έκανα από το divice manager απεγκατάσταση driver με βγαλμένη μπαταρία και ύστερα την έβαλα ξανά τα ίδια, και δούλεψα το κολπάκι με τα 20 δευτερόλεπτα στο pοwer τα ίδια.
 Την μπαταρία όταν την αγόρασα ήταν 50% και τώρα είναι 6% η οποία γράφει ότι φορτίζει .Tην μπαταρία την πρώτη φορά την πήγα πίσω στο κατάστημα που την αγόρασα και δοκίμασα και άλλες και τα ίδια, δεν άλλαξε τίποτα.
τροφοδοτικό έχω universal που έχει ένδειξη volt 19,4
δεν καταλαβαίνω τη φταίει.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Σπύρο
Θα πρέπει να ανοίξεις νέα ερώτηση για το πρόβλημά σου. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις στον Χρήστο.