Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με καρτα ηχου
Π. Σ. ρώτησε πριν 5 έτη

Πήρα μια κάρτα ήχου και έβαλα το cd με τον οδηγό. Λέει ότι πρέπει να συνδέσω ή επανασυνδέσω την κάρτα και δε κάνει καν εγκατάσταση. Η κάρτα αναγνωριζόταν ως άγνωστη, μέχρι που σταμάτησε να τη βγάζει. Θέλω να μου πείτε αν μπορείτε πως θα κάνω την κάρτα να μου την ξαναεμφανίζει ο υπολογιστή στη διαχείριση συσκευών. Το λειτουργικό είναι windows 7 pro με sp1. Ευχαριστώ.

10 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ποια κάρτα ήχου πήρες?

Π. Σ. απάντησε πριν 5 έτη

Η εταιρεία μάλλον είναι η C-media pci. Το τσιπάκι λέει  ess es1938s k260 ttwc9251s (εδώ υπάρχει κυκλάκι  με το P στα αγγλικά, κολλητά με τον αριθμό έξω  από αυτή τη παρένθεση, δεξιά)4, 214, 125 (κυκλάκι με το c). Ευχαριστώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασες να κατεβάσεις κάποιο driver από εδώ?

Π. Σ. απάντησε πριν 5 έτη

Όχι δε δοκίμασα. Αλλά.. ποιό απ'όλα;

Π. Σ. απάντησε πριν 5 έτη

Όταν την εντόπιζε, έβαζα το πρόγραμμα και έλεγε να τη συνδέσω νώ ήταν ήδη στη μονάδα.

Π. Σ. απάντησε πριν 5 έτη

H συσκευασία λέει powertech.

Π. Σ. απάντησε πριν 5 έτη

Επίσης: μήπως μπορείτε αυτό https://www.pcsteps.gr/1351-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-wake-on-lan/ να το κάνετε σε βίντεο; Γιατί μπερδεύτηκα.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δυστυχώς δεν γνωρίζω ποιο από όλα κάνει για εσένα..οι κωδικοί που αναφέρεις δεν ταιριάζουν.. Ρίξε μία ματιά όμως και εδώ γενικά.
Εάν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον πάνω σε αυτό τον οδηγό τότε ίσως στο μέλλον να προχωρήσουμε σε κάποιο video.. εάν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία πάνω σε αυτό ρώτησε μας..

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Αντί της σελίδας PCI Database (έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό)δες αυτήν.
https://www.pcilookup.com/
Μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα ήχου σε άλλο pc ?  
Λέτε να βγήκε ελλατωματικό το κομμάτι ?

Π. Σ. απάντησε πριν 5 έτη

Το θέμα είναι ότι τη βάζω και όταν πάω να εγκαταστήσω τον οδηγό ακόμα και από το cd που υπήρχε μαζί με τη κάρτα στο ίδιο πακέτο, λέει να τη συνδέσω και αλλιώς δε μπαίνει στη θύρα γιατί δε χωράει. Βρήκα όμως στο cd μια ενημέρωση για υπολογιστές με x64. Πάτησα να το ανοίξει και λέει ότι δεν είναι για τον υπολογιστή μου.