Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με κλεισιμο του υπολογιστή
Dimitris Kois ρώτησε πριν 10 έτη

Έχω κάνει format στο laptop μου απο χθες και εγκατέστησα τα windows 8.1 professonal 32bit.Ενώ όλα πήγαν μια χαρά τουλάχιστον έτσι έδειχναν, το βραδυ που τελείωσα με όλα και τερμάτησα τον υπολογιστή ενω πάτησα κανονικά τερματισμό την ώρα που δείχνει οτι κλεινει ο υπολογιστής και κλείνει η οθόνη ο υπολογιστής ξανα ανοίγει λες και πάτησα να γίνει επανακίνηση!!!Τι να κάνω (SOS)?!?!?!?!?!!?!?!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.

Αυτό συνήθως γίνεται επειδή ο υπολογιστής πετάει μια μπλε οθόνη την ώρα που πάει να κλείσει, και αντί να κλείσει κάνε επανεκκίνηση αυτόματα.

Δες αυτόν τον οδηγό για να σταματήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση και για να δούμε ποιός είναι ο κωδικός σφάλματος ώστε να εντοπίσουμε που οφείλεται.

Αν και, εφόσον πρόκειται για καθαρή εγκατάσταση, αν το πρόβλημα είναι στο software το πιθανότερο είναι να φταίει κάποιος driver.

Dimitris Kois απάντησε πριν 10 έτη

Άγγελε καλυσπερα,
έκανα και ακολούθησα τον οδηγό που μου έστηλες αλλα τπτ πάλυ τα ίδια και μπλέ οθόνη δεν μου εμφανίζει.Τι να κάνω?Μήπως φταίει το οτι έχω χωρίσει τον σκληρο σε δύο partitions και έχω κάνει φορματ και εγκατάσταση των 8.1 μόνο στο ένα και στο άλλο έχω τα 7?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δεν παίζει ρόλο που έχεις δεύτερο λειτουργικό σύστημα.

Δες αυτόν τον οδηγό για να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και δες αν και στην ασφαλή λειτουργία συμβαίνει το ίδιο, αν όταν πας να το κλείσεις κάνει επανεκκίνηση.