Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠρόβλημα με λάπτοπ και μια τηλεόραση
006dm ρώτησε πριν 11 μήνες
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,  ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΜΙΑ SAMSUNG ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΥΜΕ ΣΤΟ YOUTUBE , ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ , ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΠΟΙΑ ΛΥΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ?
4 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλημέρα φίλε μου

Μήπως το laptop παραμένει συνδεδεμένο στην τηλεόραση; Αν όχι, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά την τηλεόραση στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

006dm απάντησε πριν 11 μήνες
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΟ ΠΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 2.4 ΚΑΙ 5.0GHZ WIFI. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ 2.4 , ΕΝΩ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ 5.0 ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΟΥΤΕΡ. ΟΛΕΣ Η ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 2.4 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5.0 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ. ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 5.0 ΔΕΝ ΑΠΟΔΗΔΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ 5.0 ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ , ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ WIFI 2.4 ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2.4 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες
Δυστυχώς, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για τον οποίο εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο dual band router για να δεις αν γίνεται το ίδιο;
006dm απάντησε πριν 11 μήνες
ΟΧΙ , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ