Ιωάννης Πιτούλιας ρώτησε πριν 2 έτη

Πρόσφατα αγόρασα ένα από τα tablet που έχετε και στον οδηγό σας, το Alcatel 3T 8, για χρήση αποκλειστικά στο αυτοκίνητο, για GPS, Torque, ραδιόφωνο και λίγο CosmoteTV. Υπάρχει το εξής θέμα όμως. Όμως σε όλες τις παραπάνω εφαρμογές, και ειδικά στην CosmoteTV, μου βγαίνει αυτό το εκνευριστικό εικονίδιο μονίμως, και η οθόνη από πλήρης γίνεται σαν Picture-in-Picture, όπως φαίνεται και στην εικόνα κάτω δεξιά. Επαναφέρω την πλήρη οθόνη και μετά από 3-5 δευτερόλεπτα ξανά το ίδιο. Στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν έχω βρεί κάτι σχετικό για να το απενεργοποιήσω. Μήπως γνωρίζετε κάτι ή θα πρέπει να απευθυνθώ στην Alcatel; Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Ιωάννη
Με δεδομένο ότι αυτό δεν είναι σίγουρα εικονίδιο του Android, ίσως πρόκειται για κάποια εφαρμογή της Alcatel. Μήπως βλέπεις κάποια εφαρμογή εγκατεστημένη που μπορεί να είναι η αιτία; 

Ιωάννης Πιτούλιας απάντησε πριν 2 έτη

Άστο κ. Τράντζα, την πατήσαμε για τα καλά, τζάμπα τα 100 ευρώ. Ορίστε η απάντηση της Alcatel Ελλάδος.
 
"Αξιότιμε Πελάτη,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Alcatel Mobile Care.
Λάβαμε το ερώτημα σας αναφορικά με την λειτουργία για προτροπή σε σωστή στάση [εικόνα που μας στείλατε] στο μοντέλο του ταμπλετ 9032Χ ΤΚΕΕ, σας ενημερώνουμε πως είναι μια λειτουργία ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα που είναι προσαρμοσμένη γι’ αυτό το ταμπλετ που προορίζεται για την χρήση του σε παιδιά και δεν γίνεται να αφαιρεθεί.
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα μας.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και σας ευχόμαστε, να ‘χετε μια θαυμάσια ημέρα!
 
Με εκτίμηση,
Alcatel Mobile Care Team"
 
Παρακαλώ να με συμβουλεύσετε τι να κάνω. Να προσφύγω κάπου για να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Σου βάζουνε μια λειτουργία με το ζόρι, η οποία όχι μόνο δεν αφαιρείται, αλλά για τη δουλειά την οποία αγόρασα τη συσκευή της εταιρείας τους, καθιστά παντελώς άχρηστη τη συσκευή.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Θεωρώ πολύ περίεργη την απόφαση τους να μην απενεργοποιείται η σχετική ειδοποίηση. Θεωρώ σχεδόν απίθανο να υπάρχει κάτι τόσο ενοχλητικό χωρίς να μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων γι αυτόν τον λόγο, καθώς δεν σου είπε κάποιο ψέμα η εταιρεία ή το κατάστημα.

Ωστόσο, αν το αγόρασες ηλεκτρονικά και δεν έχουν περάσει 14 ημέρες, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Αν το αγόρασες από φυσικό κατάστημα, είναι στην ευχέρεια του καταστήματος.

Πάντως, θα ρώταγα σε κάποιο forum αν άλλοι ιδιοκτήτες Alcatel έχουν το ίδιο θέμα. Μου φαίνεται αδιανόητα να μην απενεργοποιείται αυτή η ειδοποίηση για ένα προϊόν που δεν πωλείται ειδικά για παιδιά.

Ιωάννης Πιτούλιας απάντησε πριν 2 έτη

Ακριβώς, και σε μένα φαίνεται αδιανόητο. Πριν από λίγο είδα και την κριτική που έχει κάνει άλλος αγοραστής στο skroutz. Θεωρώ πως υπάρχει εξαπάτηση-παραπλάνηση καταναλωτή, καθώς δεν αναφέρεται πουθενά το αποκλειστικό κλείδωμα για παιδιά, παρά μόνον ένα kids mode. Το αποκλειστικό για παιδιά αναφέρεται στην κίτρινη και παιδική έκδοση του προϊόντος. Προβλέπω πως θα ξοδέψω λεφτά σε δικηγόρους για να διεκδικήσω το αυτονόητο. Η συσκευή αγοράστηκε από τον Γερμανό στις 30 Δεκεμβρίου και δυστυχώς πέρασε το 15ημερο πριν προλάβω να δοκιμάσω τη συσκευή στην πράξη.