Aggelos Panagiotidis ρώτησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα!
Η μπαταρία του κινητού μου έχει πρόβλημα ούτως ή άλλως, μάλλον επειδή είναι πολλών ετών. Μπορεί ας πούμε να ήταν στο 80% και ξαφνικά να έπεφτε στο 2% με μια ειδοποίηση που έλεγε ότι το κινητό θα κλεισει σε 30'. Πολλές φορές έκλεινε το επομενο κιόλας δευτερόλεπτο πριν προλάβω να το βάλω στο ρεύμα. Γενικά, ακόμα κι αν το έχω στην φόρτιση, έχει την τάση, καμιά φορά, να χάνει περισσότερη μπαταρία απ' όση παίρνει.
Μιά φορά λοιπόν, έκανα hotspot από το κινητό μου στο λάπτοπ και δεν είχα το κινητό να φορτίζει. Κάποια στιγμή, διακόπηκε το hotspot, γιατί έκλεισε το κινητό από μπαταρία. Το θέμα είναι ότι δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Και παρατεταμένα το πάτησα και όλα τα δοκίμασα.
Όταν μου συνέβαινε αυτό, το έβαζα απλά στην φόρτιση και άνοιγε μόνο του. Αλλά έχει ένα φωτάκι δίπλα από την selfie κάμερα που ανάβει μόνο όταν φορτίζει. Είναι πρώτα κόκκινο, όταν είναι στο 2-3% και σιγά-σιγά γίνεται πορτοκαλί...κίτρινο...πράσινο όταν φορτίσει πλήρως και μετά σβήνει γιατί δεν έχει άλλο ρεύμα να πάρει. Αλλά ανάβει περίπου 1,5 δευτ. αφού το συνδέσω, γιατί δεν προλαβαίνει να διαβάσει το ρεύμα. Τώρα, ανάβει αμέσως, όσες ώρες και να το αφήσω μένει στο κόκκινο και κάποια στιγμή απλά σβήνει.
Η μπαταρία αυτή είναι μη αποσπώμενη και το κινητό είναι ένα πολύ παλιό μοντέλο Huawei.
Υπάρχει κάπου όπου θα μπορούσα να το πάω για ένα service, ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσα να κάνω για αυτό;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα Άγγελε, θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιον τεχνικό για να αξιολογήσει την κατάσταση της συσκευής σου και εάν αξίζει να επιδιορθωθεί. Το πιο πιθανό όμως, ακόμα και εάν διορθώνεται να μην συμφέρει η επιδιόρθωση λόγω της παλαιότητας της. Δεν νομίζω ότι μπορείς εσύ να κάνεις κάτι παραπάνω.