averta averta ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Πριν από 2 εβδομάδες, παρατήρησα πως η λυχνία του εικονιδίου μπαταρίας αναβόσβηνε (λευκού και κόκκινου χρώματος) και η μπαταρία δεν φόρτιζε. Άλλαξα πρίζα και όλα οκ. 2 εβδομάδες μετά, νομίζω πως η μπαταρία με εγκατέλειψε. Ανοίγοντας το λάπτοπ, μου βγάζει το μνμ που φαίνεται στη φωτό 1. Πατώντας f1 και μπάινοντας στο σύστημα, μου βγάζει το μνμ της φωτό 2. Συνεχίζει να αναβοσβήνει η λυχνία και χωρίς τον φορτιστή το laptop δεν ανοίγει. Θέλω μπαταρία; Και από που αγοράζω; Δεν θυμάμαι σε ποια ρύθμιση, κάπου είδα που μου έλεγε στο λάπτοπ να αγοράσω μπαταρία από την dell. Πατώντας τον σύνδεσμο που μου έδειχνε, δεν έβγαλα άκρη. Τι κάνω; Μπορώ να βρω γνήσια dell Ελλάδα; Αν όχι, πρέπει να παραγγείλω από που; Που πουλάει η dell; Εγώ, με κάρτα, δεν ψωνίζω,πως θα το κάνω; Δεν έχω ιδέα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

5 Απαντήσεις

averta averta απάντησε πριν 4 έτη

https://imgur.com/undefined
https://imgur.com/EzfnruR
https://imgur.com/nAjHvva

averta averta απάντησε πριν 4 έτη

Ξέχασα αυτή

averta averta απάντησε πριν 4 έτη

https://imgur.com/74Nb4Ev
Σβήστε τα περιττά παιδιά. Έχω ένα mousepad που μου γλιστράει το ποντίκι με αποτέλεσμα να πατιέται χωρίς να είμαι έτοιμη.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και ευτυχισμένο το νέο έτος

Το πιο πιθανό είναι πως η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση. Για να δούμε που υπάρχει διαθέσιμη, πρέπει να μας πεις το μοντέλο του laptop.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Αν δε ξέρεις το μοντέλο δες εδώ αν βοηθάει.
https://www.howtogeek.com/196893/how-to-open-the-system-information-panel-on-windows-8/
Ή πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου--->Συσκευές κι εκτυπωτές. Πήγαινε στο εικονίδιο του υπολογιστή ,δεξί κλικ--->Ιδιότητες και θα δεις. Ακόμα και σκέτο τον σειριακό αριθμό να δείξει ,με αναζήτηση στο google ,ίσως βρείς το μοντέλο του.
Ήθελα επίσης να σου πω ,όταν γράφεις από υπολογιστή ,μπορείς να πατάς Ctrl και k και να κάνεις "Επικόλληση" το λινκ στο ειδικό πεδίο που εμφανίζεται. Πατάς μετά δεξιά στο μπλε κουτάκι (εφαρμογή) κι εντάξει... Για να μην εμφανίζεται έτσι η εικόνα σαν κάδρο.(για ομορφιά)