Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με οθόνη (χωρίς σήμα)
Μιχάλης Μεν. ρώτησε πριν 10 έτη

Ένας φίλος μου έχει έναν αρκετά παλιό υπολογιστή σπίτι του με windows xp και τον έχει για τραγούδια και facebook (δεν τον νοιάζει ασφάλεια και τέτοια έτσι και αλλιώς δεν έχει καμία αξία πια). Πήγα μια μέρα τον καθάρισα με CCleaner του έβαλα antivirus και αλλάξαμε οθόνη (είχε μια άσπρη μεγάλη από τις παλιές και βάλαμε για οθόνη μια μικρή τηλεόραση). Μια μέρα πείραξα την ανάλυση οθόνης μέσα από τον υπολογιστή γιατί δεν φαινόταν ολόκληρη η επιφάνεια εργασίας και από την μέση που την είχε την έβαλα στο τέρμα και μαύρισε η οθόνη και έλεγε χωρίς σήμα. Δοκιμάσαμε 2-3 οθόνες ακόμα και την δικιά μου που υποστηρίζει την ανάλυση που έβαλα αλλά τίποτα. Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγει ο υπολογιστής και δείχνει windows xp και φορτώνουν η οθόνη λειτουργεί κανονικά μέχρι να μπει στα windows τότε λέει χωρίς σήμα. Ξέρει κανείς πως να διορθώσω αυτό το πρόβλημα; ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Μπες σε ασφαλή λειτουργία (πατώντας απανωτά το F8 πριν δείξει το σήμα πως φορτώνουν τα Windows) και άλλαξε από εκεί την ανάλυση.

Μιχάλης Μεν. απάντησε πριν 10 έτη

Μπήκα 2-3 φορές στην οθόνη επιλογής που μπορείς να βάλεις την ασφαλή λειτουργία αλλά δεν δούλευαν τα βέλη όπως και κανένα κουμπί στο πληκτρολόγιο, δοκιμάσαμε και το δικό μου ξαναμπήκαμε εκεί αλλά πάλι τίποτα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Μπείτε στο BIOS, ψάξτε να βρειτε μια επιλογή USB Legacy Support και ενεργοποιήστε την, για να λειτουργήσει το πληκτρολόγιο.