Marjo Kashuri ρώτησε πριν 4 έτη

ΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟY PC ΜΟΥ,ΑΥΤΗ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ TA DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ DRIVER ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΑ DRIVER ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? 
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
WINDOWS 10
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK Z170M EXTREME 4
24 GB RAM
GRAPHIC CARD ASUS RADEON R9280X-DC2T-3GD5 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Marjo

Αυτό γίνεται και με άλλους τύπους σύνδεσης πέρα από αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα; Με τα γραφικά του επεξεργαστή (αν έχει) γίνεται το ίδιο;

Marjo Kashuri απάντησε πριν 4 έτη

ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΘΥΡΑ HDMI ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ  ΜΕ ΘΥΡΑ DVI ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ VGA ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΘΥΡΑ ΤΟΥ HDMI ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Marjo Kashuri απάντησε πριν 4 έτη

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν έχεις τη δυνατότητα, καλό είναι να δοκιμάσεις την κάρτα σε κάποιον άλλον υπολογιστή για να βεβαιωθείς πως δεν έχει βλάβη.

Παρατήρησες αν το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποιο update; Αν ναι, καλό είναι να δοκιμάσεις format για να βεβαιωθείς πως δεν πάει κάτι στραβά με τους drivers.