Μιλτιάδης Σαχινίδης ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σας. Έκανα πρόσφατα αναβάθμιση από windows 8.1 σε windows 10. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την καινούρια έκδοση των windows. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Κάποια παιχνίδια, δηλαδή το Dirt 3 και το Grid Autosport της codemasters, κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, παγώνουν και δεν ξεκολλάνε, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να κλείσω το παιχνίδι. Παρόλα αυτα δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το fifa 15 που παίζω πολύ συχνα και δεν εμφανίζει  κάποιο πρόβλημα. Υποψιάζομαι μήπως φταίνε τα windows 10, καθώς έχω τους τελευταίους drivers σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, και ο υπολογιστής μου πληρεί της απαιτήσεις των παιχνιδιών και με το παραπάνω. Ο επεξεργαστής μου είναι ο amd a10 7700k, και η καρτα η amd radeon r7 260x. Τι μπορεί να φταίει λοιπόν;

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Αυτό που υποψιάζεσαι, τα win10 παρά είναι φρέσκα για gaming και σε πολλούς έχουν προβλήματα σε βασικές λειτουργίες. Καλό θα ήταν να επιστρέψεις στο παλιό λειτουργικό και να δοκιμάσεις τα 10 σε μερικούς μήνες.

Μιλτιάδης Σαχινίδης απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαρισώ για την απάντωση. Το έχω σκεφτεί κι εγώ να γυρίσω πίσω αλλά δεν το βιάζομαι. Ούτως ή άλλως, έχω περιθώριο μέχρι το τέλος Αυγούστου.