Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με πληκτρολόγιο στα Windows 10
Ραφαήλ Παπαστάμου ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας. Χθες πήρα επιτέλους το ck104 της motospeed αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Όταν πατάω alt-shift για να αλλάξω γλώσσα δεν αλλάζει παρά μόνο αν μετά πατήσω και το num lock. Επίσης όταν πατάω το num lock μετά το alt-shift μου βγάζει κάτω στο taskbar ένα μικρό εικονίδιο που όταν το πατάω με βγάζει στις ρυθμίσεις για κάτι mouse keys. Όταν τα απενεργοποιώ δεν αλλάζει καθόλου γλώσσα όμως. Τέλος,να πώ ότι δοκίμασα και παλιότερα πληκτρολόγια και έγινε το ίδιο παρόλο που πιο πριν δεν είχαν τέτοιο θέμα. Λογικά κάτι με drivers παίζει αλλά δεν ξέρω. Σας παρακαλώ χρειάζομαι άμεσα την βοήθειά σας!!

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εγκατέστησες drivers μαζί με το πληκτρολόγιο? Δες αν υπάρχουν στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, για να τους απεγκαταστήσεις, για να δεις αν διορθώνεται το πρόβλημα. Κανένα πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται ξεχωριστούς drivers για τις βασικές του λειτουργίες, και από τη στιγμή που επηρεάζονται και άλλα πληκτρολόγια, είναι εμφανές πως το software είναι προβληματικό.

Ραφαήλ Παπαστάμου απάντησε πριν 7 έτη

Τελικά τα έψαξα όλα στις ρυθμίσεις και βρήκα ποιο ήταν το πρόβλημα. Τα sticky keys για κάποιον λόγο ήταν enabled και τελικά το έφτιαξα. Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορή σας απάντηση.