Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με σταθερό υπολογιστή
Theodora Savvidaki ρώτησε πριν 8 έτη

Αγαπητοί κύριοι καλησπέρα.Θα σας απασχολήσω και πάλι για ένα πρόβλημα που αντιμετοπίζω με έναν σταθερό υπολογιστή. Κάποια στιγμή άρχησε να μου πετάει κάποιες διαφημήσεις και δεν μπορώ να παρακολουθήσω η να διαβάσω αυτό που θέλω προσπάθησα με όλα όσα ξέρω να αποτρέψω αυτήν την εμφάνηση των διαφημήσεων  από τον browser απενεργοποίησα όλες τις προεκτάσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα έκανα σκανάρισμα με το antivirus βρήσκει ιούς βάζω να τους διαγράψει αλλά όταν ξανανοίγω τον browser πάλι τα ίδια.Παρακαλώ πολύ μιά βοήθεια.

7 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Έχεις κολλήσει malware και δεν είναι και τόσο εύκολο να τα ξεφορτωθείς. Δοκίμασε το malwarebyes
https://www.malwarebytes.org/
Και το adwcleaner
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Και μετά κάνε επαναφορά τον browser στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Το καλύτερο φυσικά είναι να κάνεις format

Theodora Savvidaki απάντησε πριν 8 έτη

 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.τΤο ξέρω ότι καλύτερο είναι το φορμάτ αλλά και εκεί έχω πρόβλημα.Δεν με αφήνει να αλάξω το boot για να μπουτάρει από usb cd room δεν έχει και έτσι δεν μπορώ να κάνω φορμάτ. Τον υπολογιστή τον πήρα από ένα ίντερνετ καφέ που έκλεισε και δεν μπορώ να κάνω αλαγές είναι κλειδωμένα και δεν ξέρω πώς να παρακάμψω το κλείδωμα.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Εδώ δεν υπάρχει κάποια απλή λύση. Θα πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις clear το cmos χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει, και πως γίνεται αυτό εξαρτάται από την μητρική που έχεις. Αν δεν έχεις πρόσβαση στο bios, ουσιαστικά έχεις έναν άχρηστο υπολογιστή.

Theodora Savvidaki απάντησε πριν 8 έτη

Νίκο καλημέρα έχω μπεί στο bios αλλά δεν ξέρω πως να κάνω clear στο cmos μπορείς να με καθοδηγήσεις σε παρακαλώ και να μου πείς αν υπαρχει κύνδινος να χαλάσω κάτι και να μη ξανανοίξει ο υπολογιστής.ευχαριστώ πολύ περιμένω απάντηση.να είσαι πάντα καλά. 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν μπορείς να μπεις στο bios., μπορείς να αλλάξεις το boot order από εκεί, δεν χρειάζεται να κάνεις clear το cmos, το όποιο όπως σου έγραψα και πιο πάνω εξαρτάται από την μητρική για τον τρόπο που θα ακολουθήσεις.

Βαγγέλης Σαββιδάκης απάντησε πριν 8 έτη

Προσπαθώ το βάζω να κάνει boot από το usb stick που έχω τα win αυτό δεν ξεκινάει από αυτό αλλά ξεκινάει κανονικά από τα windows σε άλλο υπολογιστή που το δοκίμασα παλιώτερα έκανε κανονικά format.Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις γιατί ο υπολογιστής όπως σου είπα και πιο πάνω έχει κολύσει υιο και δεν μπορεί να τον βγάλει τίποτα από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μου έγραψες παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν δεν μου δίνεις νέες πληροφορίες, πως ακριβώς να σε βοηθήσω;;
Άλλαξες το boot order από το bios; Αν το άλλαξες τι επίλεξες και τι σου βγάζει όταν πας να κάνεις boot από το usb;