Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠρόβλημα με συνεχείς επανεκκινησεις υπολογιστή
haris man ρώτησε πριν 7 έτη

Γειά σας, το λαπτοπ μου δεν μπορουσε να μπει στα windows την ωρα που πγαινε να μπει εκανε επαννεκινηση, σε ασφαλεις λειτουργια εμπαινε. εβαλα το δισκακι να του κανω φορματ αλλα ακομα κ εκει δεν με αφηνε εκανε επανεκκινηση.
Το δοκιμασα να κανω και με στικακι με τα ιδια αποτελεσματα, εβγαλα τον δισκο τον εβαλα σε αλλο υπολογιστη τον φορμαρα σε ntfs και σε ext4 και παλι κανει ακριβως το ιδιο πραγμα.
ο δικοσ ειναι ssd , επισης δοκιμασα να βγαλω μια μια ραμ και παλι τα ιδια.Δοκιμασα μεχρι και linux  να βαλω και δεν μμε αφηνει. καμια προταση? Ευχαριστω

12 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χάρη.
Δες αν από το bios έχεις βάλει τη σωστή σειρά για να εκκινήσει από το φλασάκι.
Το ότι δεν εκκινεί από το φλασάκι, δείχνει ότι πάει να εκκινήσει από τον δίσκο.

haris man απάντησε πριν 7 έτη

οχι το στικακι το πιανει, δειχνει το σημα των windows παει δλδ να ξεκινησει η εγκατασταση, και κανει επανεκκινιση. ntfs δν ειναι το σωστο? 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Το σήμα των Windows ενδέχεται να είναι από το λειτουργικό. Το ίδιο δεν κάνει κι όταν δεν έχεις το φλασάκι;

haris man απάντησε πριν 7 έτη

Ναι στο ιδιο σημειο κανει επαννεκινηση... δοκιμασα και με αλλο τροφοδοτικο αλλα παλι τπτ. οποτε ραμ σκληρος και τροφοδοτικο δεν ειναι. 

haris man απάντησε πριν 7 έτη

Λοιπόν δειτε τι γινεται, οταν τον εχω στο ρευμα εχει αυτο το προβλημα με το που παει να ξεκινηση επανεκκινηση, με το που το βγαλω και ειναι με μπαταρια δεν μπαινει κανονιικα στα windows, το παραξενο ειναι οτι ενω δοκιμασα και με αλλον φορτιστη παλι εκανε το ιδιο οποτε τι γινεται ? παραξενο

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Θα πρέπει να κάνεις boot από το φλασάκι για να δεις τι παίζει. Δες αν το έχεις γράψει σωστά με το rufus ώστε να είναι bootable. Δες ξανά το boot order στο BIOS.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Αφού ούτε με windows ούτε με linux σου ξεκινάει τότε σίγουρα κάτι κάνεις λάθος. Τσέκαρε αυτό που σου έγραψε η Έλενα,Στο boot order αν εχει πρώτο τον σκληρό, άλλαξε το και βάλε η το dvd η το usb. 

haris man απάντησε πριν 7 έτη

Μα οταν ειχα τα windows τα κανονικα χωρις στικακι χωρις τπτ παλι το ιδιο μου εκανε, βαζω linux usb Μπαινει στο μενου να επιλεξω αν θελω εγκατασταση κτλπ και οταν παει να συνεχισει επαννεκινηση. Αμα ειναι μονο με μπαταρια χωρις τροφοδοτικο φαινετε οτι παει μια χαρα. οποτε νομιζω δεν ισχυει αυτο που λετε στο προβλημα μου. Και το ξανα ειδα για σιγουρια πρωτο εβαλα το στικακι. 

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Όταν λες οτι με μπαταρία πάει μια χαρά. τι ακριβως εννοείς? Ότι με την μπαταρία μόνο χωρείς το ρεύμα η εγκατάσταση των windows προχωράει κανονικα? 

haris man απάντησε πριν 7 έτη

ναι αυτο εννοω ... με μπαταρια δουλευει κανονικα απλα επεθδη εχει θεμα η μπαταρια σβηνει μετα απο πεντε λεπτα... αλλα δεν μου κανει εοαννεκινηση. μονο οταν ειναι στο ρευμα κανει επαννεκινηση και δοκιμασα και 2 φοετιστες διαφορετικους 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Α, οπότε σου ανοίγει με μπαταρία. Τότε είτε η θύρα φόρτισης έχει χαλάσει και δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, είτε ακόμα χειρότερα το κομμάτι που είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση στη μητρική έχει χαλάσει. Το πρώτο δεν κοστίζει ιδιαίτερα, στο δεύτερο χρειάζεται αλλαγή μητρικής, κάτι που δεν αξίζει.

haris man απάντησε πριν 7 έτη

Ααα ισως εχεις δικιο . δεβ υπαρχει τροπος να δβ τι φταιει μονος μου ε ;