Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠρόβλημα με συσκευή Samsung galaxy J1 prime
Thanasis Zantrimas ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας, παιδιά.
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα διότι αντιμετωπίζω πρόβλημα με το καρτοκινητό μου. Όπως είδατε στον τίτλο είναι παλιά συσκευή. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ μ' αυτό από το σπίτι μου. Οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά.
Ανέφερα το πρόβλημα σε ένα κατάστημα Smartspot
(service συσκευών, θήκες κινητών) και μου απάντησαν πως έπρεπε να σβήσω και να ανάψω ξανά το router. Δεν φαίνεται να λειτούργησε. Μήπως είναι κάτι άλλο; Μήπως πρέπει να μπω στη σελίδα του router με την IP του;
Έχω Forthnet ZTE. Model: ZXHN HT108N. Πραγματικά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Στο Wi-Fi του Smartspot συνδέθηκα κανονικά. Μου κάνει εντύπωση. Περιμένω απάντησή σας.
Χαιρετώ,
Θανάσης

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Θανάση

Αν το πρόβλημα εμφανίζεται αποκλειστικά στο δικό σου δίκτυο, το πιο πιθανό είναι όντως να είναι θέμα του router.

Τα περισσότερα router διαθέτουν μια εγκοπή για reset. Δοκίμασε να το κάνεις reset και δες αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Nαι, εντάξει. Ας υποθέσουμε ότι κάνω επανεκκίνηση, μετά δεν θα πρέπει να μπω πάλι όπως ανέφερα πιο πάνω στη σελίδα της IP του router να αλλάξω τίποτα ρυθμίσεις ή κωδικό; Λέω τώρα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν κάνεις reset, θα χρειαστεί να κάνεις ότι ρυθμίσεις είχες κάνει την πρώτη φορά που το εκκίνησες. Οι κωδικοί θα αλλάξουν λογικά στις προεπιλογές.

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Eντάξει, σ' ευχαριστώ.