Aristotelis Gkinis ρώτησε πριν 2 έτη

Λοιπόν, έχω δύο προβλήματα σχετικά με το τουιτερ εδω κ καπιες μερεςκαι δεν βρίσκω καποια λύση, αρχικά το email με το οποίο σας στελνω (aristosgk@gmail.com) μου βγάζει πως είναι πιασμένο, δεν θυμάμαι αν εχω κανει κάνει τουιτερ με αυτο αλλα δεν βρίσκω καποιο μειλ που να αναφέρει την δημιουργία λογαριασμού. Αμα προσπαθησω να ζητήσω αλλαγή κωδικού μεσω του email μου ζητάει και το username που οπως ειναι λογικό δεν το εχω. Ολα τα forms του support ζητανε επίσης username. Προσπάθησα να βαλω ενα username που θα μπορουσε να ηταν το δικό μου αλλα δεν λειτούργησε. Υπάρχει κατι που να μπορω να κανω για να ελευθερωθεί το email μου;
 
2ο πρόβλημα
Ειχα κάνει κάποτε ενα Τουίτερ το 2015 οταν ήμουν μικρός και πιο χαζός αφού κατάφερα να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτο μεσω του αριθμού μου του εβαλα ενα αλλο email που εχω (gkinisaristotelis@gmail.com) έπειτα μου φάνηκε καλή ιδέα να βαλω ημερομηνία γενεθλίων, τωρα ειμαι σχεδόν 19 τότε ομως δεν είχα γίνει ακομα 13 που ειναι το κατώτατο όριο για το τουιτερ, αυτο ειχε ως αποτέλεσμα να μου κλειδώσουν τον λογαριασμό γιατι παρόλο που τωρα εξμαι πανω απ το όριο, οταν δημιουργήθηκε το account δεν ημουν  κ αυτο παραβιαζε τους όρους. Συμπλήρωσαν την φόρμα για να κανω recovery η οποια μου ζητάει ταυτότητα, την έχω στείλει 3 φορές και συνέχεια μ στελνουν ως απάντηση το ίδιο μειλ που λεει οτι δεν μπορεσαν να αναγνωρισουν την ταυτότητα και πως πρεπει ν την ξανα στείλω, εκανα κ ερωτηση μεσω reply κ μου στειλαν νεο μειλ πως δεν μπορεσαν να ταυτοποισουν οτι μου ανοικει ο λογαριασμός, ο λογαριασμός απ τον οποιο εκανα ο ίδιος αίτηση, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω ;
Υστερόγραφο
Εχω μισήσει το support του Τουίτερ, social media ειναι οχι πλατφόρμα που δίνει πρόσβαση σε πυρηνικά, καλη η ασφάλεια αλλα οχι και ετσι. Αμα θέλετε βαλτε το και σε βίντεο το ολο σκηνικό. Ευχαριστώ.
 
 
 
 
 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Αριστοτέλη

Όσο αφορά το πρώτο πρόβλημα, δεν είμαι σίγουρος τι μπορείς να κάνεις, καθώς δεν υπάρχει σχετική επιλογή στο support τους. Λογικά κάποιος έχει βάλει το δικό σου email για το account του.

Όσο αφορά το δεύτερο πρόβλημα, δοκίμασε να στείλεις κάποιο άλλο έγγραφο όπως διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Οι ελληνικές ταυτότητες δεν περνάνε σε πολλές υπηρεσίες.

Aristotelis Gkinis απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο
Σχετικά με το πρώτο πρόβλημα, δεν βγάζει νοημα το να μην γίνεται να κανεις τιποτα άμα κάποιος ξένος βαλει το μειλ σου, είναι τεράστια βλακεία.
Τωρα όσον αφορά το δεύτερο, δυστυχώς δεν εχω ουτε δίπλωμα οδήγησης ουτε διαβατήριο

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δεν κατάφερα να βρω κάτι. Πλέον χρειάζεται επιβεβαίωση οπότε είναι αδύνατο να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, αλλά παλιότερα ίσως δεν είχαν αυτή τη διαδικασία.