Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠρόβλημα με τα ανεμιστηρακια
left gi ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι ανεμιστηρακια που θα ήθελα να προσθέσω στον υπολογιστή μου. Έχω ένα κουτί το οποίο είναι λίγο ζεστό γι'αυτό θέλω να πάρω ακόμα μερικά ανεμιστηρακια . Έχω ήδη ένα στο πίσω μέρος του κουτιού και θέλω να πάρω αλλά 2 στο μπροστά. Το μόνο μου θέμα ειναι το πως θα τα συνδέσω θα τα συνδέσω και τα 3. Είδα για κάτι splitter και για κάτι moblex αν δεν κάνω λάθος το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω και παρά πολύ από αυτά γιατί χρειάζομαι λίγη βοήθεια... Είδα ότι με τα moblex τα ανεμιστηρακια θα λειτουργούν στην μέγιστη ταχυτα και αυτό θα είναι λίγο ενοχλητικό τι μπορώ να κανω; Και πως μπορώ να τα συνδέσω; Επίσης η μητρική μου ειναι η Asus prime A320M-k σε περίπτωση που την χρειάζεστε να ψάξετε κάτι.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα,
Η αλήθεια είναι ότι με την έρευνα που έκανες μόνος σου είσαι πλήρως καλυμμένος. To splitter είναι σίγουρα η καλύτερα λύση.
Το molex σε 3pin θα σε κάλυπτε επίσης, αλλά θα χρειαζόσουν 3 αντάπτορες, εκτός αν έβρισκες κάποιον πολλαπλό. Επίσης, οι ανεμιστήρες θα λειτουργούσαν στο μέγιστο, όπως ήδη είπες. 

left gi απάντησε πριν 5 έτη

Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο splitter από κάποιο σάιτ;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αυτό θα σε καλύψει.
Ο μόνος τρόπος να ρύθμιζες την ταχύτητα θα ήταν με ένα fan controller, που ουσιαστικά λειτουργεί και σαν splitter.