Γιάννης Μπεκόλλης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα σας
εχω τα ηχεια logitech z533 συνδεδεμενα  στο pc 
αλλά δεν παίζουν μουσική γενικα τιποτα στον υπολογιστη δειχνει οτι ειναι συνδεμενα κανονικα,δουλευουν κανονικα τα συνδεσα στο κινητο μου και επαιζε μουσικη κανονικα χρησιμοποιώ και ακουστηκα για υπολογιστη αυτα δουλευουν οπως παντα οταν επιλέγω να παιζει μουσικη απο τα ακουστικα στα ηχεια συνεχιζει να παιζει στα ακουστικα.
αυτο ξεκινησε οταν εκανα καποια update στο προγραμμα dragon center  της msi 
και να προσθεσω οτι οταν βαζω να ακουσω μουσικη απο spotify στα ηχεια ενω συνεχιζει να παιζει στα ακουστικα αρχιζει και προσπερναει ολα τα τραγουδια σαν γρηγορες αλλαγες απο μονο του 
 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Σίγουρα τα ηχεία είναι επιλεγμένα ως έξοδο ήχου; Αν συνδέσεις τα ακουστικά στην ίδια θύρα, έχουν κανονικά ήχο;

Το Dragon center άφορά την κάρτα γραφικών, οπότε δεν βρίσκω λόγο να επηρέασε. Ωστόσο, αφού έκανες αυτήν την παρατήρηση, δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις προσωρινά.

Γιάννης Μπεκόλλης απάντησε πριν 4 έτη

τα ακουστικα ειναι USB και τα ηχεια audio jack 
δεν ξερω πως να τσεκαρω αν τα ηχεια ειναι επιλεγμένα ως έξοδο ήχου
προσπαθησα να το διαγραψω απο τον ssd αλλά δεν γίνεται γιατι ειναι ανοιχτο σε ενα αλλο προγραμμα λεει στον πινακα ελεγχου δεν μου το εμφανιζει για να το κανω καταργηση

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Πήγανε στις ρυθμίσεις ήχου του πίνακα ελέγχου και βγάλε μας ένα screenshot. Θα μας βοηθήσει να δούμε αν έχεις επιλέξει τα ηχεία ως έξοδο.

Η διαδρομή είναι Πίνακας Ελέγχου -> Υλικό και Ήχος -> Ήχος. Ανέβασε την εικόνα στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.