Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠρόβλημα με τα κενά ανάμεσα στις λέξεις σε άρθρο που δημιουργήθηκε με τη χρήση του wordpress
Michail Bampounis ρώτησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα. Έχω δημιουργήσει ένα blog με τη χρήση του wordpress και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν δημοσιεύω ένα άρθρο εμφανίζονται κενά ανάμεσα στις λέξεις κάθε σειράς τα οποία διαφέρουν. Σε πολλές σειρές φαίνεται σαν να έχω πατήσει 2 και 3 φορές το backspace ανάμεσα σε κάθε λέξη. Στα κινητά φαίνεται ακόμα χειρότερο. Κατά την επεξεργασία του άρθρου δεν εμφανίζεται το πρόβλημα για την ακρίβεια όλα δείχνουν φυσιολογικά. Πως μπορώ να το λύσω; Σας παραθέτω μία εικόνα από μία παράγραφο ενός άρθρου μου. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε τα κενά ανάμεσα στις λέξεις της 2ης και της 3ης σειράς είναι μεγαλύτερα.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα, πολύ πιθανό να έχεις κάποιο θέμα με τη στοίχιση της παραγράφου. Εάν επιλέξεις πχ. στοίχιση στα αριστερά θα έχεις το ίδιο θέμα?

Michail Bampounis απάντησε πριν 8 μήνες

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει..

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Δοκίμασες και από διαφορετικό browser?

Michail Bampounis απάντησε πριν 7 μήνες

Το πρόβλημα λύθηκε όταν δοκίμασα να γράψω το άρθρο με τη χρήση του elementor. Δεν γνωρίζω το γιατί ίσως κάποιο πρόβλημα με τη στοίχιση στον editor του wordpress ή ίσως να ευθύνεται το θέμα που εγκατέστησα. Όπως και να έχει με βόλεψε η χρήση του elementor και έλυσε το πρόβλημα.