Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρόβλημα με τα παράθυρα
Διονύσης Πλέσσας ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα με τα παράθυρα και πιστεύω ότι μπορείτε να βοηθήσετε. Συγκεκριμένα, μπορεί να έχω ανοιχτά δύο προγράμματα το Α και το Β. Το πρόγραμμα Α εκτελείται σε πλήρη οθόνη και το πρόγραμμα Β σε ένα μικρό παράθυρο. Αν πάρω το βελάκι του ποντικιού από το μικρό παράθυρο του προγράμματος Β "εξαφανίζεται" και πάει πίσω από το παράθυρο της πλήρης οθόνης του προγράμματος Α. Για να είναι ενεργό ένα παράθυρο, δηλαδή, πρέπει να έχω το ποντίκι επάνω του. Τι μπορεί να συμβαίνει;

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν το πρόγραμμα Β είναι ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ισχύει αυτό για όλα τα υπόλοιπα παράθυρα που είναι ανοιχτά με τον ίδιο τρόπο, τότε το πρόβλημα είναι στο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το παράθυρο.

Διονύσης Πλέσσας απάντησε πριν 8 έτη

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με όλα τα παράθυρα και προγράμματα για αυτό δεν έβαλα συγκεκριμένα. Για να είναι ενεργό κάθε παράθυρο, πρέπει να έχω το ποντίκι πάνω στο παράθυρο, αν το πάρω εξαφανίζεται. Το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό σύστημα.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Είναι κάποια ρύθμιση που έχεις κάνει
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/switch-windows-by-hovering-the-mouse-over-a-window-in-windows-vista/

Διονύσης Πλέσσας απάντησε πριν 8 έτη

Τα κατάφερα!!! Δεν θυμόμουν καθόλου αυτή τη ρύθμιση και το πότε την έκανα. Το πρόβλημα έχει λυθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.