Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με τα windows..!
Alexis Tsiotas ρώτησε πριν 9 έτη

Εχθές το βράδυ μόλις έκλισα τον υπολογιστή μου εγγατέστησε κάποιες ενημερώσεις και μου ρύθμισε κάποιες παραμέτρους.. σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και δν μπορώ να κάνω τίποτα.. Δηλαδή: μου είναι απενεργοποιημένο το antivirus και δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω, προσπαθώ να ανοίξω άλλα προγράμματα όπωσ παιχνίδια και δεν μου τα ανοίγει..είπα μήπως είναι ιός και πήγα να κατεβάσω το avast και μου έβγαλε ατή την ειδοποίηση: Δεν είναι δυνατό να δημιουργηθεί καταχώρηση στον πίνακα τελικών σημείων της βάση δεδομένων....google chrome και περιηγηση στο δυκτιο λειτουργω κανονικά.. και επιπλεων απο το windows update μου δείχνει οτι υπάρχουν 10 σημαντικές ενημερώσεις αλλα δεν με αφήνει να τις κάνω.. αυτες είναι οι ενημερώσεις που δεν με αφήνει να κάνω:

Ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows 7 (KB2991963)
Τύπος ενημέρωσης: Σημαντικό

Εντοπίστηκε ένα θέμα ασφαλείας σε ένα προϊόν λογισμικού της Microsoft που θα μπορούσε να επηρεάσει το σύστημά σας. Μπορείτε να συμβάλετε στην προστασία του συστήματός σας εγκαθιστώντας αυτή την ενημέρωση από τη Microsoft. Για μια πλήρη λίστα των ζητημάτων που περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη ενημέρωση, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο Γνωσιακής βάσης της Microsoft. Αφού εγκατασταθεί αυτή η ενημέρωση, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας.

τι πρέπει να κάνω????

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αλέξη,

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος στην χθεσινή ημερομηνία που εγκαταστάθηκαν τα updates, για να συνέλθει το σύστημα.

Εφόσον όλα πάνε καλά με την επαναφορά, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα updates.

Alexis Tsiotas απάντησε πριν 9 έτη

εκανα format γιατι δεν μου εμφανιζε καθολου ημερομηνιες.. αυτο που μπορει να ωφειλοταν?? σε ιο??? σε ρωταω γιατι μολις εκανα format μετα αμεσως δεν ανοιγε ο υπολογιστης και μολις αφαιρεσα το φλασακι ανοιξε και εψαξα το φλασακι απο αλλο pc για ιο και ειχε 29 ιους...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν αποκλείεται να οφειλόταν σε ιο, εφόσον το φλασάκι ήταν μολυσμένο.

Alexis Tsiotas απάντησε πριν 9 έτη

σέυχαριστω πολυ..