Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με τα Windows
Xarhs Tsibanakos ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα παιδιά! Ο υπολογιστής μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα( κάθε φορά που τον ανοίγω μου εμφανίζει μπλε οθόνη) Αρχικά, έκανα αυτό που εγραψε ο Άγγελος στο άρθρο του γθια τις μπλε οθόνες και κατέγραψα τον κωδικό του προβλήματος: Stop: 0X00000116 (0X876C2510, 0X92937EB0, 0X00000000, 0X00000002) Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω;

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Χάρη.

Αυτού του τύπου οι μπλε οθόνες οφείλονται στην κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον τελευταίο driver. Αν ο τελευταίος Driver δεν βοηθήσει, δοκίμασε να βρεις έναν αρκετά παλιότερο driver για την κάρτα γραφικών σου, μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα.

Αν δεν μπορείς να μπεις καθόλου στην επιφάνεια εργασίας, δες σε αυτό τον οδηγό πώς μπορείς να κάνεις εγκατάσταση μέσω της ασφαλούς λειτουργίας.

Xarhs Tsibanakos απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Άγγελε! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ήθελα να σου πω ότι επειδή το σύστημα μου είναι αρκετά παλαιό (6 χρόνια) η κάρτα γραφικών μου είναι μια GeForce 9400 GT και πλέον δεν υποστηρίζει περαιτέρω αναβαθμίσεις. Οπότε που πρέπει να μπω για να βρω παλαιότερο driver για την κάρτα γραφικών μου;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Για δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τον τελευταίο driver. Εφόσον σου δούλευε κανονικά πριν, μπορεί απλά να έχει κάποιο corruption.

Xarhs Tsibanakos απάντησε πριν 10 έτη

Αν βάλλω driver beta έκδοση πειράζει;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δοκίμασε, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.