Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠρόβλημα με την εγκατάσταση Schism tv στο Kodi 17 crypton
δημητρης μικελοπουλο ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας .Επειδή σας θεωρώ ένα απο τα καλύτερα sites με αξιοπιστία γνώσεις και ευπρέπεια. Έχω ενα πρόβλημα με το kodi 17 crypton που είδα απο εσας . Θέλω να εγκαταστήσω το Schism tv φτάνοντας σε ένα σημείο μου βγάζει ενα αναδυόμενο παράθυρο που λεει ότι δεν είστε συνδεμενοι στο δικτυακό τόπο και ότι μάλλον δεν είμαι συνδεμένος στο internet !!! Ενώ εγώ έχω κανονικά internet.!!! και δεν μπορώ σύμφωνα με τα βήματα που έχετε εσείς δημοσιέυσει να το εγκαταστήσω το Schism tv.Έχω ήδη εγκαταστήσει κάποια addons όπως το Exodous Αλήθεια πως θα κάνω Fresh Start ;Έχω ένα laptop 17\" Dell.windows 10 αναβαθμισμένα. Ευχαριστώ.

1 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Δημήτρη. Στο αρχικό βήμα το οποίο είναι η εγκατάσταση της πηγής πρέπει να προσέξεις ότι πριν προσθέσεις την πηγή, αν χρησιμοποιείς VPN ή proxy server, θα πρέπει να τα απενεργοποιήσεις.
Μόλις περάσεις το : http://schism-tv.net/repo και πατήσεις το " Εντάξει" ενίοτε βγάζει αυτή την αδυναμία σύνδεσης στο ίντερνετ που αναφέρεις, αλλά συνήθως μετά απο μια-δυο επανεκκινήσεις​του Kodi αυτό λύνεται. Αν ωστόσο έχεις ήδη μέσα πρόσθετα δεν εγκαθίσταται το Schism TV όταν υπάρχουν άλλα Add-ons στο Kodi. Το Fresh Start όπως εξηγούμε στον οδηγό έρχεται πακέτο με το Schism, μετά την προσθηκη της πηγής, που σημαίνει οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς το παρόν. Προστίθεται και αυτόνομα αλλά έχει μεγάλη διαδικασία. Εφόσον βάζεις σωστά το http://schism-tv.net/repo στην προσθήκη πηγής, θα σταματήσει να σου λέει οτι δεν υπάρχει ίντερνετ. Αν συνεχισθεί βεβαιώσου οτι κατέβασες την τελική έκδοση του Krypton που επισημοποιήθηκε προχθές, ειδάλλως κατέβασε την, πατώντας στο release Build.
https://kodi.tv/download/
Αν εχεις ηδη κατεβάσει αυτή τότε κατέβασε την άλλη από το επίσημο κατάστημα των Windows, είδα οτι ενημερώθηκε. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις δυο Krypton στον ίδιο δίσκο. Το ενα που ήδη έχεις με τα λίγα πρόσθετα αστο κλειστό, και ξεκίνα την διαδικασία του Schism στο νέο Krypton ξανά από την αρχή. Είναι βέβαιο ότι στην συνέχεια δεν θα αντιμετωπίσεις ξανά αυτό το πρόβλημα. Αν όμως συνεχισθεί η συνομωσία, στείλε μας για να πάμε σε άλλη λύση , είτε με zip απευθείας απο το PC, είτε διαμέσου της Android συσκευής, δικιά σου ή κάποιου φίλου. Η μεθοδολογία είναι στον νέο οδηγό εδώ: https://www.pcsteps.gr/148300-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-kodi-%CF%83%CF%84%CE%BF-android/