Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠρόβλημα με την εκκίνηση του υπολογιστή.
Kostas Saxinidis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω συναρμολογήσει έναν υπολογιστή και όταν τον ανάβω αναβοσβήνει συνέχεια το power led χωρίς να υπάρχει εικόνα. Δεν έχω συνδέσει σκληρό και λοιπά. Μόνο τα κύρια εξαρτήματα.
Τροφοδοτικό : Corsair CX600M
Γραφικών : Gigabyte GTX 650 (2GB)
Επεξεργαστής : Intel i5 4690 3.5GHz
Μητρική : Gigabyte b85-hd3 (rev 2.0)
Μνήμες : Kingston HyperX Savage HX316C9SRK2/8 (8GB)
Πύργος : Aerocool en57431 green.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Κώστα

Το πρώτο που θα σου πρότεινα να ελέγξεις είναι το αν έχεις παρασφίξει τις βίδες της μητρικής. Δεν θέλουν να τις σφίξουμε όσο δεν πάει, μόλις συναντήσουμε αντίσταστη, σταματάμε, και είναι πολύ συχνό φαινόμενο να μην ανοίγει ο υπολογιστής εξαιτίας αυτού.

Αν δεν φταίει αυτό, δες αυτόν τον οδηγό, με το τι πρέπει να ελέγξεις.

Kostas Saxinidis απάντησε πριν 9 έτη

Το έλεγξα Άγγελε οι βίδες είναι κομπλέ, κοίταξα και τον οδηγό πριν κάνω την ερώτηση. Δεν νομίζω να μου ξέφυγε κάτι. Έχω φρικάρει από το καλοκαίρι μαζεύω τα κομμάτια και τώρα μου κάνει αυτά xD . Όλα τα ανεμηστηράκια λειτουργούν κανονικά (gpu,psu και το απλό). Έκανα και το εξής. Έβγαλα τον επεξεργαστή και τον άνοιξα μόνο με ραμ. Άναβε power led και ανεμηστήρες για 2 sec και έπειτα έσβηνε και μετά από 2 δευτερόλεπτα το ίδιο. Κάποια ιδέα? Να το πάω σε τεχνικό? Ευχαριστώ πάρα πολύ.

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

Βεβαιωσου οτι εχεις κουμπωσει καλα τις μνημες!..βγαλε τη bios battery για 5 λεπτα ,ξαναβαλτη και δοκιμασε

Kostas Saxinidis απάντησε πριν 9 έτη

Το έχω κάνει και αυτό :/ . Άυριο θα το πάω σε τεχνικό. Υποψιάζομαι πως είναι power supply γιατί βγάζει έναν ελάχιστο θόρυβο από εκεί (1/2 δευτερολέπτου) ο οποίος ακολουθάει τον ρυθμό του λέντ. Πίστευα πως μπωρούσε να λυθεί η υπόθεση χωρίς αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος αλλά απ'ότι φαίνεται είναι το τροφοδοτικό. Για αυτό απευθύνθηκα pc-steps. Ευχαριστώ πάρα πολύ ούτως η άλλως. Να'στε καλά.