Giorgis Ponagidis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα έχω την asus rx 56 vega rog strix oc.Καθώς παίζω διάφορα παιχνίδια είτε βαριά είτε ελαφριά, αυξάνεται απότομα η ταχύτητα των ανεμιστήρων της κάρτας και χάνεται το σήμα από την οθόνη.Δεν έχει ούτε η οθόνη θέμα ( το έχω αλλάξει ήδη μια φορά με την εγγύηση) και δεν έχει θέμα η κάρτα με τις θερμοκρασίες,εφόσον δεν έχει ξεπεράσει τους 60 βαθμούς.Θα επιθυμούσα παρακαλώ να μου δώσετε κάποια λύση στο πρόβλημα μου.Ευχαριστώ

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γιώργο

Για αρχή, δοκίμασε να εγκαταστήσεις απά την αρχή τους drivers γραφικών. Αν υπάρχει διαθέσιμη κάποια παλιότερη έκδοση, δοκίμασε κι εκείνη.

Giorgis Ponagidis απάντησε πριν 3 έτη

Το έχω κάνει και αυτό ήδη απλά ξέχασα να το συμπεριλάβω στην ερώτηση.Δεν λειτουργεί.Ακόμα έχω κατεβάσει και τους drivers που είναι για την επαγγελματική έκδοση της gpu αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τον κάρτα σε άλλον υπολογιστή; Παρατήρησες αν το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποιο update των Windows ή του driver; Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις format, θα ήταν χρήσιμο.

Giorgis Ponagidis απάντησε πριν 3 έτη

Ναι το δοκίμασα σε διαφορετικό υπολογιστή και δούλεψε κανονικότατα.Όχι δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με κανένα update.Τέλος, δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο για εμένα το format.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αφού σε άλλον υπολογιστή δεν γίνεται το ίδιο, πιθανότατα είναι πρόβλημα λογισμικού. Από τη στιγμή που η επανεγκατάσταση των driver δεν λειτουργήσει, αναγκαστικά πρέπει να κάνεις format ή επαναφορά των Windows.